Knight Online Coin Etkinliği - Mukmir

13 Mart 2023 Pazartesi

Knight Online Coin Etkinliği

 Herkese iyi günler çok değerli Mukmir blogu okuyucuları. Bu gün knight online sunucu bakımıyla birlikte gelen Knight Online Coin Etkinliği hakkında merak ettiklerinizi cevaplayacağım bir yazı ile karşınızdayım. Etkinlik hakkında tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz. Öncelikle sol altta bulunan PUS tuşunun yanında ki Etkinlik tuşundan etkinlik penceresini açarak ve orayı anlatarak başlayalım. 

Knight Online Coin Etkinliği Nasıl Kullanılır? : 

knight online etkinlik
knight online etkinlik

Tıkladığımızda karşımıza ''Coin Shop'' bölümü gelecek ve burada biriktirdiğimiz Coinler ve ''Add Coin'' butonu ile 1M noah karşılığında coin ekleyebileceğimiz bölümler mevcut. Resimde gördüğünüz gibi benim şuan biriktirdiğim 15 Coin var ve aşağıda ki eşyalardan coinimin yettiği kadarını alabiliyorum mesela 10 Coin karşılığında Monster Stone alabilirim. Siz de istediğiniz ödülü almak için üstüne tıklayın ve aşağıda bulunan ''Purchase'' butonuna tıklayarak ödülü alın. Ödül direk envanterinize gelecek. 
knight online coin etkinliği
knight online coin etkinliği

Knight Online Coin Etkinliği Coin Nasıl Toplanır? : 

Knight Online Coin Etkinliğinde Coin biriktirmek ve ödül almak için coinleri oyunda online kalarak toplayabilir ya da görev yaparak elde edebilirsiniz. Öncelikle bir günde toplam 8 Adet coin toplayabilirsiniz. Bunun 4 tanesini görev yaparak geri kalan 4 tanesini de oyunda online kalarak toplayabilirsiniz. Yukarıda ki resimde ''Add Coin'' butonun sağ tarafında 4 adet görev mevcut. Bu görevler sırasıyla
-Defeat 30 monsters above your level = Levelinizden yüksek 30 canavar öldürün. 
-Find the spy! (2 Spy Find) = CZ'de bulunan find görevini yapın. 
-Complete JR & BDW = 1 JR ya da BDW bitirin.
-Proceed with an item upgrade= Anvilde herhangi bir eşya basın. 

Bu görevleri tamamlayarak 4 adet daha coin toplayabilirsiniz. Oyun içerisinde 1 saat online kaldığınızda sağ üst bölümde bulunan coin sarı bir şekilde parlayacak ve üzerine tıkladığınızda 1 coin daha elde edeceksiniz. Resmi aşağıda mevcut inceleyebilirsiniz. 
knight online coin toplama
knight online coin toplama

Knight Online Coin etkinliği hakkında tüm merak ettiklerinizi bu yazımızda paylaşmaya çalıştım umarım işinize yarar. Son olarak yeşil kutu için coin biriktirmeye çalışmayın hem değmez hem de etkinliğin süresi buna yetmiyor :) Benim tavsiyem exp kasıyorsanız ms alabilirsiniz ya da wing için 100 coin biriktirebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar dilerim. Daha fazla Knight Online Rehber yazımız için tıklayabilirsiniz. 







0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.