Knight Online Güncelleme Notları 29.12.2022 - Mukmir

29 Aralık 2022 Perşembe

Knight Online Güncelleme Notları 29.12.2022

 Herkese iyi günler. Knight Online güncelleme notları paylaşıldı ve bununla ilgili hemen video hazırlayıp düşüncelerimi paylaştım. Burada da güncelleme notlarıyla ilgili birkaç detay üzerinde konuşmak istiyorum.

Knight Online Pazar Dolandırıcılık Dönemi Bitiyor !!!

Genel olarak beğendiğim bir Knight Online güncellemesi diyebilirim. Çünkü oyunda bildiğiniz gibi pazar dolandırıcılıkları hepimizin başına gelebiliyor ve dolandırıcıların yüzsüz yüzsüz yayınlarda, sağda solda yok serbest piyasa yok bilmem ne diyerek kendilerini haklı çıkarttığı bir ortamda bu güncelleme ve davranış kuralları çok yerinde bir karar olmuş. Videoda da bahsettiğim gibi Knight Online davranış kuralları değişmiş ve konuyla ilgili yakında tüm kuralları inceleyip bir video hazırlamayı düşünüyorum fakat pazar dolandırıcılıkları ve oyuncuları aldatmaya yönelik bazı kötü davranışlar uyarısız süresiz ban ile başlaması süper bir karar olmuş. Detaylardan videoda bahsettiğim için tekrar burada yazmaya gerek duymuyorum. 

Yine artık Knight Online oyuncularının alıştığı ve eh artık rutin şeyler dediği gold bar fiyatlarını arttırmaya yönelik de çaba devam ediyor ve bu güncellemede kendisini gösteriyor. Şunu da unutmadan değineyim o çok pahalı dediğimiz potlar da artık pustan kaldırılmış. Ney diyelim hayırlısı olsun... Herkese iyi oyunlar dilerim. Daha fazla Knight Online Güncelleme Notları içeriklerimize ulaşmak için YouTube kanalımı da ziyaret edebilirsiniz. 

Knight Online Güncelleme Notları 29.12.2022
Knight Online Güncelleme Notları 29.12.2022


0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.