Knight Online Programsız Şeffaf Clan Sembolü Yapma - Mukmir

17 Mayıs 2024 Cuma

Knight Online Programsız Şeffaf Clan Sembolü Yapma

 Herkese iyi günler değerli okurlar bu yazımızda Knight Online'da clan kurduktan sonra en çok ihtiyaç duyulan şeffaf clan sembolü yapma hakkında tüm detayları sizlerle paylaşacağız. Bu işlemi internet üzerinden herhangi bir program kullanmadan çok hızlı yapabileceksiniz. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayabilirsiniz.

Knight Online Şeffaf Clan Symbol Nasıl Yapılır? : 

Knight Online clanınız ve ekibiniz için internet üzerinden bir fotoğraf buldunuz bu clan adının baş harfleri olabilir ya da ekibinize özgü farklı herhangi fotoğraf olabilir. Fotoğrafın arka planını temizlemek için Remove Background sitesini kullanabilirsiniz. BURAYA tıklayarak siteye giriş yaptıktan sonra karşınıza gelen ana sayfada ''Upload Image'' seçeneğine tıklayıp şeffaf yapmak istediğiniz fotoğrafı yükleyin. Clan sembolünüzü değiştirmek için 32x32 fotoğraf kullanmayı unutmayın! Fotoğrafı yükledikten sonra arka plan otomatik olarak temizlenecektir ek ayarlar yapmak isterseniz sağ tarafta bulunan ''Erase/Restore'' seçeneğini kullanarak daha fazla alanı elle silebilirsiniz. Aşağıda resimde örnek bir çalışma gösterdim sizde dilediğiniz fotoğrafın arka planını saniyeler içerisinde şeffaf yapabilirsiniz.


Pelerin logonuzu oluşturduktan sonra nasıl ekleyeceğinizi bilmiyorsanız eğer sitemizde Knight Online Pelerin Sembolü Nasıl Değiştirilir yazımızı okuyabilirsiniz.

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.