Knight Online En İyi Farm Jobu Hangisi? - Mukmir

7 Mart 2023 Salı

Knight Online En İyi Farm Jobu Hangisi?

 Herkese iyi günler arkadaşlar bu gün knight online farm yapan kesim için bir knight online rehber yazısı hazırlamak istedim. Knight Online farm karakterleri arasında en iyi olanı kıyaslayarak bulmayı deneyeceğiz. Ancak şunu baştan belirtmem gerekiyor ki bu tabi ki kişiden kişiye göre değişecek bir durum ve oynamayı sevdiğiniz, oynarken en rahat ettiğiniz job sizin için en iyisi olacaktır. Ancak yayınlarda da sık sık sorulan bir soru var ki bu da Knight Online En İyi Farm Jobu Hangisi? Bu yüzden jobları tek tek avantaj ve dezavantajlarına göre inceleyeceğiz. 

Knight Online En İyi Farm Jobu Hangisi?

Knight Online Masrafsız Genie Farmı : 

knight online genie farm
knight online genie farm
Öncelikle karakterleri kıyaslayacaksak genie farmına değinmemiz gerekiyor ve hangi job geniede masrafsız farm yapabiliyor buna bakmamız gerekiyor. Canım masrafsızdan kastım pot yakmadan diyorum :) Tabi bu durum farm yapılan slota göre değişiklik gösterebilir ancak. Genie farmında tartışmasız pot yakmadan farm yapabilecek tek bir job var o da Int Battle Priest. Genie açtıktan sonra bir karakterin pot yakmadan slotu dönmesi hem kırmızı, hem mavi saatler süren bir masraftan kurtardığı gibi slot eğer 1920 mana vs. atıyorsa bunu da nakit düşen bir paraya çeviriyor diyebiliriz. Özellikle yeni serverda 1920 potlar 5-6 k arasında olunca her düşen kutuda ilave bu kadar nakit para demek diyebiliriz. Diğer joblara gelecek olursak örneğin bir warrior slotları genelde kırmızı pot yakarak döner. Asas jobuna da değinmeden geçemeyiz çünkü artık asasların gücü oyuncular tarafından fark edildi ve masrafsız bir şekilde genie farmlarında kullanılmaya başlandı. Özellikle yeni serverlarda DTC, Harpy, Apost gibi slotlarda mp rec silah ve minör skili ile asas karakterlerde aktif olarak genie farmlarında değerlendirilmeye başlandı. Bu yüzden eğer yapacağınız farm AFK Genie Farmı ise pot masrafı olmayan bir karakter tercih edebilirsiniz. 

Knight Online Elle Farm

knight online dış kro farmı
knight online dış kro farmı
Genie Farmından sonra elle farm konusuna da değinmeden olmaz tabi ki. Knight Online elle farm yapmak; eğer vaktiniz varsa ki bunu tavsiye ederim. Tek masrafınız harcadığınız pot ve vaktiniz olduğu için genie farmına göre daha az maliyetli olacak ve getirisi yüksek olacaktır. Özellikle elle farm yapacağınız karakterler pot yakmıyorsa kar oranı iyice yükselecektir. Uzun zamandır ben de dahil pek çok insan elle farmda okçu tercih etse de bu durum günümüzde büyük ölçüde değişmiş durumda. Özellikle priest karakterlerin int ve str olanları taktıkları mp rec ve heal skili ile elle mis gibi masrafsız farm yapmakta. Tabi bu masrafsız farm yapmak sadece priest sınıfına özgü bir şey değil artık. Asas karakterin eline takacağınız mp rec ve minor skili ile de masrafsız ve light feet ile cayır cayır koşturarak slotları hunharca dönebilirsiniz. Warrior sınıfı oyuncular ise mp rec ve +7 Scorpion Scthe ile pot ve mana yakmadan slotları yüksek apsi ile at gibi dönmekte. Magelerin alanla döneceği slotlar maalesef genie ile kapatılmış durumda olsa da mp rec ve hp rec staffla hem hızlı hem de masrafsız slot dönebilmekte. Bu karakterlere baktığımızda okçu ile elle farm atmak özellikle cz, ardream harici gereksiz masraf olmakta.

Knight Online Farm Slotları : 

Knight Online farm slotları bildiğiniz gibi neredeyse her haritada elle ya da afk genie farmı yapılabilecek değişik slotlar var ve bunların bazıları için en uygun karakterleri sizlerle paylaşalım. Maradondan başlayalım nakit farm slotu olan Keilan slotu için en uygun job Mage, Orc Watcher farmı için okçu ve mage tercih edebilirsiniz; nakit, pot ve bus drobu vardır 35 levele kadar. Luferson için : Lich slotuna str priest DTC : asas, warrior, str priest Harpy : str priest Apost, Deruvish : Str priest Stone Golem : Str priest Giant Golem : Str Priest Uruk hai ve Uruk Blade : Okçu ancak burada şöyle bir sıkıntı var ki macro mageler slotu rahatlıkla elinizden alabiliyor :( Urun Tron : Okçu daha eminim saymayı unuttuğum bir sürü slot vardı ama aklıma gelenler bunlar. Eslanta gelecek olursak : SG ve GG slotları için aynısını söyleyebiliriz. Harpy, DTC de aynı şekilde, Raven Harpy : Str priest Bu slotların harici çöp slotları tabi eğer mageler tarafından işgal edilmediyse en verimli okçu ve str priest ile dönebilirsiniz.

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.