Knight Online Tılsım Sitemi - Mukmir

6 Mart 2023 Pazartesi

Knight Online Tılsım Sitemi

 Herkese iyi günler çok değerli Mukmir blogu takipçileri. Knight Online güncelleme ile birlikte duyurduğu tılsım sistemi ile birlikte oyuncular ve izleyicilerimiz arasında nedir bu tılsım sistemi? Ne işe yarar gibi epey soru uyandıran konuyu hep birlikte inceleyeceğiz. 

Knight Online Tılsım Nedir? : 

Tılsım sistemi son yapılan güncelleme ile birlikte oyuna eklenen; czye eklenen yeni yaratıklar ve craft sistemine dayalı bir eşya sistemidir. Bu tılsımları karakterinizin yeni tılsım yuvasına takarak bonus özellikler elde edebilirsiniz. Cesaret tılsımı adı verilen bu eşyaları Maradon'da bulunan NPC [Fortune Teller] Mekin'e topladığınız materyalleri teslim etmeniz gerekmektedir.

knight online tılsım sitemi
knight online tılsım sitemi

Knight Online Cesaret Tılsımı : 

Cesaret Tılsımı eşyasını elde etmek için 30 adet ''Courage Talisman Fragmen'' isimli eşyayı toplayarak Maradon'da bulunan yukarıda belirttiğimiz NPC'ye teslim etmelisiniz. 

knight online courage talisman fragment
knight online courage talisman fragment
Courage Talisman Fragment eşyasını elde etmek için Ronark Land haritasında ''Defeat 50 Enemies'' görevini yapmanız gerekmekte. 

30 Adet Courage Talisman Fragment (Cesaret Tılsımı Parçası) eşyasını NPC Mekin'e teslim ettiğinizde Cesaret Tılsımınızı teslim alabilirsiniz. 
Cesaret Tılsımı eşyasının seviyesi 30'a kadar yükseltilebilir ve +5'e kadar yükseltme şansı %100'dür. Tılsımların seviyesi yükseldikçe sağladığı özelliklerde artar. +10 Seviyesinden sonra başarısız yükseltme denemelerinde Cesaret Tılsımı eşyanızın seviyesi düşecektir. Başarısız yükseltme denemelerinde eşya 10,15,20 ve 25. seviyelerine geri döner. 

Knight Online Tılsım Nasıl Upgrade Edilir? :

Tılsımları yükseltmek için Anvil'i kullanabilirsiniz. Colony Zone haritasında yeni eklenen yaratıklardan düşüreceğiniz Talisman Upgrade Item eşyası ile upgrade edebilirsiniz. Fortune Teller Mekin'den 6M karşılığında 3 adet takas edilemeyen Talisman Upgrade Item alabilirsiniz. 

Evet gördüğünüz gibi Knight Online Tılsım Sitemi ile birlikte oyundan güzel para silineceğe ve parayı bastıranın tokatlayacağı bir güncelleme gelmiş hayırlı uğurlu olsun. BAS BAS PARALARI TILSIMAAA :) Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayabilirsiniz.

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.