Knight Online Cheat Reports Nasıl Kullanılır? - Mukmir

6 Mart 2023 Pazartesi

Knight Online Cheat Reports Nasıl Kullanılır?

Herkese iyi günler değerli Mukmir blogu takipçileri. bu gün Knight Online cheat report nasıl kullanılır; illegal kullanıcıları ve dolandırıcıları nasıl şikayet edebilirsiniz tüm detaylarıyla bu yazımızda anlatacağım. Knight online hile bildirimi ve dolandırıcılık suçlarını forum üzerinden cheat reports bölümünden yapabildiğiniz için doğru kullanmaya ve gerekli bilgileri verdiğinizden emin olun. Yayında denk geldiğim bir olayı kısaca anlatayım size; chatte bir izleyicimiz adam bana küfür ediyor ss alıp atıyorum ceza almıyor diye söylediğinde altta Info bölümünden tarihi gösteriyor musun diye sordum ve bana adam bana küfür etmiş tarihine göre bir şey mi var ss alıyorum işte dedi. Ben de o tarihin aynı suçtan kişilerin tekrar tekrar report edilmemesi için önlem olarak istendiğini söyledim ama ısrarla bana tarih göstermediğini söyledi. Eğer böyle inatlarınız varsa cr üzerinden yapılan şikayetler direk siliniyor bilginiz olsun. 

Knight Online Koxper Nasıl Şikayet Edilir? : 

knight online cheat reports nasıl kullanılır
knight online cheat reports nasıl kullanılır
Aslında bunu sadece koxper değil de illegal olan tüm programlar, dolandırıcılıklar, küfür ve hakaretler gibi oyunun kurallarını ihlal eden her oyuncuyu nasıl şikayet etmeniz gerektiği üzerine adlandırabiliriz. Küfür ve hakaret gibi şeyler için ekran görüntüsü yani SS (Screen Shot) almanız yeterli iken illegal program kullanan oyuncular için video çekmeniz gerekiyor. Kullanışlı ve basit bir program olan OBS (Open Broadcast Software) işinizi görecektir ve YouTube'da OBS ile nasıl video çekilir diye video izleyip 5 dakikada programı kullanmayı öğrenebilirsiniz. Evet video alacağınız programı verdiğimize göre şimdi illegal durumu video almaya geliyor sıra. Video alırken ınfo bölümünden mutlaka tarih göstermeyi unutmayın klavyenin (-) tuşuna basarak ksc tarihi gösterebilirsiniz. Küçük ama yapmış olduğunuz report için çok önemli bir ayrıntı bu dikkat edin! Video aldıktan sonra knight online forumda oyun hesabınız ile oturum açın. Knight Online World bölümünde bulunan
knight online cheat reports
knight online cheat reports
English Community
başlığına girin. Alt başlıklarda ki Cheat Reports sekmesine tıklayın. Hesabınız açık olduğu için burada direk konu açabilirsiniz ''Post New Thread'' yazılı siyah butona tıklayarak konu açabilirsiniz. Eğer bu buton görünmüyorsa hesapta oturumunuzu kapatıp yeniden açık muhtemelen düzelecektir. Açılan sayfada artık report bilgilerini doldurmanız gerekiyor. Başlık bölümüne örneğin ''XX Server XX Nickli Kullanıcı Pazar Dolandırıcılığı'' gibi bir başlık yazabilirsiniz. Alt kısımda çekmiş olduğunuz videoyu YouTube'a yükledikten sonra linkini ekleyebileceğiniz ya da resim ekleyebileceğiniz kısa yollar mevcut sol tarafta resimde gösterdim. Bu butonları kullanarak doldurabilirsiniz. Post Icons ve Tags bölümünü istediğiniz gibi doldurabilirsiniz. Dilerseniz son defa kontrol etmek için Preview Post sekmesine tıklayarak önizleme yapabilirsiniz. Submit New Thread butonuna tıklayarak konuyu açabilirsiniz. 

Knight Online Cheat Reports İçin YouTube Nasıl Video Yüklenir? : 

Bilmeyenler olabilir diye kısaca YouTube'a nasıl video yükleyebilirsiniz bir makale eklemek istedim. BURAYA tıklayarak YouTube kanalı açtıktan sonra nasıl video yükleyebilirsiniz isimli Google makalesine bir göz atabilirsiniz. 

Evet gördüğünüz gibi Knight Online Cheat Reports kullanımı oldukça basit ve hızlı oluyor. Knight Online içerisinde gördüğünüz koxp, illegal program, tbl, pazar dolandırıcılığı, küfür ve hakaret gibi oyun kurallarını ihlal eden oyuncuları lütfen reportlamayı ihmal etmeyin. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımıza tıklayarak ulaşabilirsiniz. 


0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.