Knight Online Yeni Server Gold Bar Para Kasma Yöntemleri - Mukmir

11 Kasım 2022 Cuma

Knight Online Yeni Server Gold Bar Para Kasma Yöntemleri

 Herkese iyi günler çok değerli Mukmir blogu okuyucuları. Knight Online yeni server açılış tarihleri yaklaştıkça heyecan arttı ve herkes plan program yapmaya başladı. Bu süreçte işinize yarayabileceğini düşündüğüm ve planlarınızda yön verecek bildiklerimi sizlere anlatmaya çalışacağım. Uzun bir yazı olabilir ama dikkatli ve sonuna kadar okumanız işinize yarayacaktır umarım. Ancak şu yazılarıma da mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim : Knight Online Yeni Server 1 Aylık Pus Masrafı Hesabı / Knight Online Yeni Serverda Solo Oyunculara Tavsiyeler / Knight Online Yeni Serverda Hangi Premiumu Seçmeli

Knight Online Yeni Server GB Fiyatları Ne Olur? : 

knight online gold bar
knight online gold bar
Benim düşüncem Knight Online yeni serverları arasında gold bar fiyatı en yüksek olan server bul olacaktır. Yeni serverlarda gb fiyatları yüksek olması için yönetim tarafından her türlü güncelleme ile zemin hazırlanmış Ardream haritası bile kapatılmış ki bakıldığında oyuna en fazla nakit parayı ve bus, chitin türevlerini oyuna sokan slotlar bu şekilde kapatılmış. Özellikle upgrade scroll ve blessed upgrade scroll ve türevleri serverlara daha az gireceği ben bu kağıtların da çok daha değerli olacağını ve bundan dolayı upgrade yapmanın daha maliyetli olacağını ve itemlerin çok daha fazla değerli olacağını düşünüyorum. Peki item basmak bu kadar değerli olacaksa ve gold bar da bu kadar değerli olacaksa bu ne kadar süre böyle kalır? Bence oldukça uzun bir süre boyunca yeni serverlarda gold bar fiyatları çok yüksek kalacak sebebi ise kasmanın bu kadar zor olması ve talebin yüksek olacağı.

Knight Online Yeni Serverda Maden Yapılır mı? : 

Neden yapılmasın? Özellikle serverın ilk günlerinde herkesin EXP,DC flash arayacağı, ts ve küçülme topları muazzam para edeceği için ilk günlerde pek çok insan madene hücum edecektir. Yayınlarda bir çok izleyicimin söyledi GOLD Premium alıp Letterdan beleş golden mattock ile birlikte maden yapacağı bir çok char hazırladığını biliyorum. Oyunun bu kadar pahalı olduğu cash fiyatlarının bu kadar yüksek olduğu bir piyasada çok uygun maliyetlerle maden yapmak oldukça mantıklı bir tercih. Bu sebepten ötürü ilk tavsiyemi maden olarak eklemek istedim. 

Knight Online Yeni Serverda Balık Tutulur mu? : 

Açıkçası ben bunu pek mantıklı bulmuyorum. Neden mi? Çünkü yeni serverlar 80 level sınırı ile açılacak yani 3 5 gün içerisinde pek çok oyuncu exp kasma işini bitirecek diye düşünüyorum. Bu sebepten yeni serverların ilk birkaç günü hariç EXP flashların çok talebi olmayacaktır. Ben olsam en azından flash kasacaksam sadece serverın ilk iki günü o da boşta kalırsam yani charı koyacak hiç bir yer bulamazsam götürüp son çare olarak balığa bırakırım charı. 

Knight Online Yeni Server En Mantıklı Farm Slotları Nereler? : 

Bildiğiniz gibi Knight Online yeni serverları bu güne kadar açılan tüm serverlara nazaran daha zor ve daha değerli olacak. Bu tartışmasız bir gerçek, ancak böylesine drobun ve gold barın değerli olacağı bir serverda en mantıklı farm slotları nereler ? Yapılan açıklamalar doğrultusunda ve chatten izleyicilerimizin söylediklerine göre Achievement monster stone ve genel olarak monster stone dropları azaltılacak deniyor. Eğer böyle olacaksa her zaman ms kastığınız slotlar daha değerli olacaktır. Sebebiyse hem old takıların ilk günlerde çok kıymetli ve değerli olması hem de spell stone skill açmak için gerektiği için muazzam bir talep oluşacak. Bu yüzden yeni serverlarda old takı için ms farmı slotları çok mantıklı seçim olacaktır. sg gg slotları uruk slotları, centaur gibi bol ms drobu olan slotları dönmek dehşet farm olabilir. Hele bir de şansınız yaver gider güzel old takılar düşürürseniz ilk günlerden muhteşem farm yapmış olursunuz. 

Coin farmı her ne kadar zor olsa da coin drobu olarak dönebileceğiniz basit ve düşük level moblarda mevcut özellikle maradondan başlayacak olursak keilan slotu çöpüyle güzel getirisi olacaktır. Emc ve Luferson bölgesine geçince ise ilk günlerde tüm çöp slotları ve buna ek olarak uruk slotları, sg gg slotları da güzel coin kasan moblardır. Haungar Warrior slotunu da es geçmeyelim ne kadar nerf yese de ms, bus bes, çöp ve nakit drobu iyidir. 60 level altı karakterler ile tercih edebilirsiniz. Eslant slotunda da yine tüm çöp slotları ve buna ek quest slotlarını da güzel coin ve çöp drobu oldukları için tercih edebilirsiniz. Şunu da eklemek istiyorum çöp ve pot drobu olan her slot yeni serverlarda değerli olacak çünkü pot sıkıntısı herkesin gündeminde...

Evet arkadaşlar Knight Online Yeni Server Para Kasma Yöntemleri yazımızın sonuna geldik. Sizler için Knight Online'da bildiğim aklıma gelen yöntemleri aktarmaya çalıştım umarım işinize yarar. Daha fazla bu tarz Oyun Rehberleri yazımız için blogumuzu takip etmeyi unutmayın! 

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.