Knight Online Yeni Server 1 Aylık Pus Masrafı Hesabı - Mukmir

8 Kasım 2022 Salı

Knight Online Yeni Server 1 Aylık Pus Masrafı Hesabı

 Herkese merhabalar çok değerli Mukmir blogu okuyucuları. Bu gün moralinizi bozabilecek, gerçeklerden uzak olmayan bir hesaplama yazısı ile karşınızdayım. Konu ile alakalı Twitch'de canlı yayında 700 izleyicimiz ile yaptığımız hesabın hem videosunu hem de detayları ile yazısını sizler için hazırlayacağım. Umarım işinize yarar. Dilerseniz önce videoya bir göz atın ardından yazımızın detaylarına geçelim : 

Knight Online Yeni Server Tahmini Pus Masrafı : 


Videoyu izledikten sonra gelin hep birlikte neden bu kadar yüksek bir pus masrafı çıkmış ve bu masrafları nasıl kısabilirsiniz bunun hakkında tartışalım. Knight Online Yeni Server Tahmini Pus Masrafı videomuzda en fazla görünen gider kalemi pot masrafı. Potun bu kadar pahalı olmasının sebebi ise sadece 300 tane potun 89 cash olarak satılması ve bildiğiniz gibi 400 cash 80 TL üzerinde olduğu için bu kadar ağır bir masraf çıkıyor. Slotlardan kasacağınız potları ve görevlerden gelen potları da bitirdiğinizde mecbur almak zorunda olduğunuz bu potların en temel hesabını ise videoda söylediğim gibi GB fiyatı ortalama 600 TL nin altında olursa maestro pot kullanabilir ve DC premium potçusunda satın alarak kullanabilirsiniz. Eğer gb 600 TL üzerinde olursa bu potları alıp kullanmak sizi zarar ettirecektir. Çünkü bastığınız her potun TL karşılığı tam olarak bu şekilde olacak dilerseniz 300 ü 90 cashe bölüp onu da tl fiyatına bölüp 1 potun tl masrafını hesaplayabilirsiniz. Ancak kaba taslak hesap bu diyebilirim. 

Knight Online Yeni Server
Knight Online Yeni Server

Yayında konu ile ilgili pek çok arkadaşımız yıllar önce Knight Online'da yaptığımız gibi oturarak mana dolduralım diyor. Sanırım olay bu kadar net aslında. Yönetim pot masrafınızı Pus'a yönlendirmek için elinden geleni yapacak gibi görünüyor. Çünkü yeni serverlarda Ardream, Base, Draki gibi pek çok map ve etkinlik kapalı. Oyuna para, scroll, pot gibi çer çöp girebilecek yerler kapatılmış. Doğruluğundan emin değilim ama pek çok izleyici yayında; dropların azaltılabileceği ve anvilin de basma oranının düşürülebileceğini söylüyor. Bu kadar olaydan sonra bunlar da olursa şaşırmam doğrusu. Hatta yine bir kesim izleyicilerimizin mp rec silahlarında üzerinde değişiklik olabileceği yönünde teorileri var. 

Knight Online Yeni Server Pus Masrafı Nasıl Azaltılır? : 

Çok ağır bir pus masrafını kısabileceğiniz ilk yer pot gibi görünüyor. Genie bıraktığınızda pot yüzdenizi tekrar tekrar kontrol edip deneyin. Elle kasmak bunun için birebir, özellikle madenden gelen mana arttıran kekleri basarak karakterin max manasını arttırabilir ve boşa mana basmayı önleyebilirsiniz. Yani boşa manadan kastım şu basacağınız mana 1920 mana dolduruyor charınızda varsa 1.5 k mana en az her 5 mana bastığınızda 1 mana çöpe gitmiş olacak. Bazı görevler gerçekten iyi pot ve mana veriyor özellikle bu görevleri atlamadan yapmalısınız ve bedava pot manayı dibine kadar kullanmalısınız. 

Genie ve hammerdan tasarruf edebilirsiniz. Ancak sakın Genie Hammerdan tasarruf etmeye çalışmayın mutlaka her hesabınızı cash ve gb nin tl fiyatına göre yapın. Ne demek istiyorum : Yani gb nin tl fiyatı alacağınız pus ürünün tl fiyatına kıyasla çok önemli. Örneğin 30 adet genie hammer aldınız. 99 Cash olarak pusta satılıyor ve TL fiyatı ile düz 100 cash dersek 400 Cash şuan 87,5 TL olduğuna göre Genie hammerın TL fiyatı 21.8 TL demektir. Pakette 30 tane olduğundan 1 tanesi de 0,72 TL olacak. Örneğin madende gold mattock ile maden yapıyorsunuz ve rpr masrafı 250 k civarı geldi. Farz edelim ki bulunduğunuz serverda o an gb fiyatı 1 m 5 TL olsun. dolayısıyla 200 k 1 TL olacak ve siz 72 kuruştan genie hammer ile rpr yaparak her rprde daha fazla para tasarruf etmiş olacaksınız. 

Nasıl böyle ince hesap yapmayı özlemişim anlatamam :) Bunun gibi daha pek çok hesap yapılabilir. Herkese yeni serverda başarılar diliyorum. 

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.