Knight Online Yeni Serverda Hangi Premiumu Seçmeli - Mukmir

3 Kasım 2022 Perşembe

Knight Online Yeni Serverda Hangi Premiumu Seçmeli

 Herkese iyi günler çok değerli Mukmir blogu okuyucuları. Bu gün yeni servera başlayacak arkadaşlarımız için başlangıçta oldukça önemli bir konuya değinmek istedim. Bu konuyu hem Twitch canlı yayınımda, hem YouTube videosunda paylaştım ki tüm insanların fikirlerini ve tercihlerini rahatça görüp karar verin diye. İsterseniz öncelikle YouTube videosunu ekleyeyim ve orada neler konuşulduğunu inceleyin ardından konuya ve yazının detaylarına geçelim : 


Videoda bahsettiklerimi incelediyseniz dikkat etmişsinizdir ki; ağırlıklı olarak exp ve farm üzerine premium tercihleri geldi. Göz ardı etmemeniz gereken bir şey varsa yeni serverların 80 level cap olması. Bildiğiniz gibi knight online'da 80 level karakter kasmak oldukça basit. Eğer level yarışına girmek gibi bir derdiniz yoksa bence Platinium Premium paşalar gibi işinizi görecektir diye düşünüyorum. Benim düşünmeyi unuttuğum ama chatin hatırlattığı pot mevzusu ise yeni serverda oldukça önemli bir mevzu; yayında yaptığımız DC Premium ve Platinium Premium bu bakımdan farm yapacak oyuncular için oldukça mantıklı bir seçim gibi görünüyor. 

Knight Online Yeni Serverda Farm Yapmak : 

knight online yeni server
knight online yeni server
Yayında da çok üzerinde durduğum bir konu oldu knight online yeni serverda farm yapmak mevzusu. Bana öyle geliyor ki yeni serverda ilk ay her yer ana baba günü olacak gibi, tabi ki her zaman DC premiumun artısı vardır ama mob kesebildiğiniz sürece. Özellikle ittifaktan ve lezzetli ilk günler pksından fırsat bulup da farm yapmaya başladığınız zaman sizi çok zor saatlerin beklediğini bilmeniz gerekir. Diyorsanız ki ben cz farmı yapmayacağım o zaman maradon, folk ve diğer bölge farmları kalıyor ancak şunu unutmayın bu serverlarda Ardream ve Base kapalı olacak. Yani DC premium tercih edecek arkadaşlar sote slotlara yönelmeli ve afk olmamalı sürekli bilgisayarını kontrol etmeli! 

Knight Online Yeni Serverda Pazar Yapmak : 

Knight Online yeni serverlarında pazarcı mı olmak istiyorsunuz? O zaman zaten tercih etmeniz gereken premium belli : Gold Premium ancak şöyle bir tavsiye verebilirim pazar yapacak arkadaşlara. Eğer ilk günleri tamamen değerlendirmek isterseniz +60 ya da +70 level bir karakter kasabilirsiniz. Eslant ve CZ bölgelerinde shouttan bağırarak ya da açılırsa pazar kurarak buralarda da tezgah açabilir ve maradonun ks cehenneminden bir nebze olsun sıyrılabilirsiniz. Yani şunu demek istiyorum maradonda 500 kişi ile ksleşmek mi iyi yoksa Eslantta 50 kişi ile mi ksleşmek? :) Ancak dediğim gibi pazar charlarınızın +60 ya da +70 olması sizin için daha iyi olacaktır. 

Evet arkadaşlar Knight Online Yeni Serverda Hangi Premiumu Seçmeli isimli yazımın sonuna geldik. Yayında, videoda ve burada elimden geldiğince Knight Online yeni server tecrübelerimi sizlere aktarmaya çalıştım umarım yeni server başlangıcında bu anlattıklarım bir parça işinize yarar ve işinizi kolaylaştırır. Herkese tekrardan iyi günler diliyorum. 

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.