Knight Online Yeni Server İsimleri Belli Oldu Agartha - Pandora - Felis - Mukmir

3 Kasım 2022 Perşembe

Knight Online Yeni Server İsimleri Belli Oldu Agartha - Pandora - Felis

 Herkese merhabalar çok değerli Mukmir blogu okuyucuları. Knight Online açılacak yeni server isimleri belli oldu bunun duyurusunu yapmak ve hakkında düşündüklerimi yazmak için böyle bir post hazırlamak istedim. Yazımın başlığında da belirttiğim gibi Knight Online 3 yeni server açılmasına karar vermiş ve sırasıyla isimlerini Agartha - Pandora - Felis olarak belirlemiş. İlk dikkatimi çeken şey açılacak 3 server için de 5 er kanal eklenmiş ve muhtemelen oyuncu durumuna göre bu kanal sayısını arttırıp azaltmayı hedefliyorlar. 

knight online yeni server
knight online yeni server


Knight Online Neden 3 Yeni Server Açıyor? : 
knight online agartha
knight online agartha
Bu durumu daha önce açılan Altar Vega ve Sirius üçlüsüne bakarak anlamak gayet mümkün. Benim düşüncem eğer Altar Vega Siriustan daha kabalık bir oyuncu kitlesi başlayacak olsa bu rakam 3 yeni server değil 4 olurdu. Yani şu dolaşan efsane işte yok çok kalabalık bir oyuncu kitlesi başlayacak Altar vega siriusu katlayıp geçecek gibi dedikoduları düşürüyor. Ha tabi ki bu konuda kesin konuşmamak lazım çünkü burada bakılması gereken önemli bir nokta da serverda ki kanal sayısı yani şuan görünen 5 kanal olacak yeni serverlar. Ancak duruma göre arttırılırsa daha fazla oyuncunun talebini buradan da anlayabiliriz. Mutlaka bir servera yığılma olabilir ve diğer serverlara tıpkı Altar vega sirius üçlüsünde yaşananlar tekrar edebilir. Bu yüzden Knight Online oyuncuları server seçimi yaparken çok dikkatli olmalı diye düşünüyorum. Mutlaka yayınlarda bu üç serverın kavgasını okuyacağımı biliyorum :) 

Knight Online Hangi Yeni Serverı Tercih Etmelisin? : 

Aslında bu oyuncuların kendi tercih etmesi gereken ve karar vermesi gereken bir soru ama biliyorsunuz maddi bir ekosistem var oyunun içerisinde ve insanlar buraya para yatıracakları için değerini en iyi koruyan ve yatırımını en güvenilir servera yapmak isteyeceklerdir. Peki bu sorunun doğru cevabını nasıl bulabilirsiniz? Öncelikli olarak knight online yayıncılarını takip etmek mantıklı gelebilir size ancak biliyorsunuz ki yayıncılar hype nerede olacaksa orayı tercih etmek isteyecektir ve serverdan ayrıldığı zaman oyuncularda panik yaratıp serverın oyuncu durumuna zarar verebilir. Bence yeni server tercihi yaparken göz ardı edilmemesi gereken bir şey de clanlar olmalı hangi clan hangi serverda oynamayı düşünüyor bunu da takip etmeli ve kararınıza bu faktörü de katarak yön verebilirsiniz. 

Herkese Knight Online yeni serverlarında oynayan, oynamayan başarılar dilerim. İnşallah her şey gönlünüzce olur arkadaşlar. Bana sürekli soruluyor yeni serverda başlayacak mısın diye, açıkçası ben yeni serverların çok pahalı olacağını düşündüğüm için yeni serverlarda başlamaya pek sıcak bakmıyorum. Eğer maddi olarak kendimi hazır hissedersem girip belki deneyebilirim. Tekrar herkese başarılar dilerim. Görüşmek üzere...

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.