Knight Online Yeni Serverda Solo Oyunculara Tavsiyeler - Mukmir

6 Kasım 2022 Pazar

Knight Online Yeni Serverda Solo Oyunculara Tavsiyeler

Herkese iyi günler çok değerli Mukmir blogu okuyucuları. Bu gün sizler için benimde yayınlarda en fazla yaptığım Knight Online yeni serverlarında solo oynamayı düşünen oyuncular için tavsiyeler hazırlamak istedim. Bu konu ile ilgili bir de video hazırlayacağım yakın zamanda inşallah. Şimdi Knight Online gibi MMORPG oyunlar ağırlıklı olarak ekip oyununa ve clan sistemine dayansa da bazı kesim var ki solo oynamaktan büyük keyif alıyor. Aslında bende solo oynamayı sevenlerden biriyim. Neden diye soracak olursanız; arkadaş yok clanda dedikodular olur, çekememezlik olur, mahalle karısı gibi laf taşımalar olur, takımın seni geriye düşürmesi gibi daha bir sürü sebep sayabilirim size. Bu gibi sıkıntıları yaşamış ve bilen ya da yaşamak istemeyen bizim gibi oyuncular da genelde tek tabanca takılmayı sever. Şunu belirtmeliyim ki bu düşünceye sahip birisi olarak size vereceğim ilk tavsiye mutlaka bir ekibe dahil olun. Çünkü daha önce bu tarz bir yeni server açılmadı bu oyunda. Şimdi ne farkı var ki diyebilirsiniz; ilk defa itemin ve gold barın bu kadar değerli olacağı ve uzun süre değerli kalacağı serverlar açılıyor. Madem yeni serverlarda solo oynamaya karar verdiniz; sizler için elimden geldiğince bildiğim tavsiyeleri ve taktikleri anlatmaya çalışayım buyursunlar...

Knight Online Yeni Serverda Solo Oyunculara Tavsiyeler
Knight Online Yeni Serverda Solo Oyunculara Tavsiyeler

Level Yarışına Kendinizi Kaptırmayın : 

Knight Online'da ne zaman yeni bir server açılsa hemen level kasma yarışı başlar. Siz de bu heyecana kapılıp dur hemen 80 level olayım, bir an önce hızlı level kasayım triplerine girmeyin. Zaten tek tabancasınız bir an önce level rushlasanız ne olacak? O yüzden acele etmeyin level kasmaktan ziyade size para kazandıracak slotlara, görevlere ve farm yapabileceğinizi düşündüğünüz boşta kalması muhtemel yerlere odaklanın. Zira oyunun büyük bir kesimi level yarışındayken birkaç gün farmın dibini sıyırma şansınız olacak. Aksi taktirde serverda kısa süreliğine boş görebileceğiniz slotlar çok kısa bir sürede yamyamlar tarafından ele geçirilecek ya da slotu elinizde tutuyorsanız sizden almak için ksye gelecekler. O yüzden oyunun ilk erken saatleri sizin için altın değerinde olmalı ve dibini sıyıracağınız saatler olarak görmelisiniz! 

Solo Oyuncu İçin Premium Seçimi Çok Önemli : 

Özellikle ilk ay alacağınız premium solo oynayacaksınız sizin için çok önemli çünkü yapacaklarınızı doğrudan etkiliyor. Bu yüzden premium tercihinizi yapmak istedikleriniz ve olası yapabileceğiniz işler için yapmanızda fayda var. Bu konu ile ilgili detaylı bir yazı ve video hazırlamıştım : Knight Online Yeni Serverlarda Hangi Premiumu Seçmeli isimli bu yazımın detaylarına bakmanızda fayda var. Ben genelde solo oynayacaksam mutlaka bir DC premium almayı düşünürdüm. Özellikle yeni server ilk zamanlarında eğer yapacak hiç bir şey bulamasam madende bedava farm yapar olurda şansa yaratık kesebilirsem DC flash basarak drop alabilme ihtimalimi arttırmaya çalışırdım. Ayrıca pot çok büyük sorun olacağı için premium pot satıcısını da kullanmak çok işime yarardı. Bunun haricinde oldukça uygun fiyata gelen ve exp kasmamı da kolaylaştıracak Platinium Premium ile duo yaparak çift premium almayı tercih ederdim. Dilerseniz seri exp görevleri ile rahatça charınızı sadece DC premium ile de kasmanız mümkün tabi ki.

Pot Masrafına Dikkat Edin : 

Knight Online yakın tarihinde dikkat ettiyseniz hiç bir yeni serverda bu kadar pot mevzusu konuşulmamıştı. Sebebiyse pustan ya da oyunda potun temini bir şekilde hallediliyordu ve bu kadar kafaya takılan bir sorun haline gelmiyordu. Ancak uzun zaman sonra ilk defa yeni server açılacak ve yayınlarda en çok pot meselesi üzerinde fikir alışverişleri yapılıyor. Solo oynayacak oyuncuların da bu konuda dikkat etmesi gerekiyor. Özellikle görev yaparken, ms girdiğinizde ya da farm yaparken fazla pot kullanmamaya ve mümkünse size pot masrafını azaltabilecek yerleri tercih etmeye dikkat edin. Çünkü yakında 2005-2010 aralığında ki gibi pot parası kalmayabilir charınızda :) 

Dedikodulara Kulak Asmayın : 

Size vereceğim en önemli ve son tavsiye de bu olacaktır arkadaşlar. Bildiğiniz gibi 3 tane yeni server açılacak hangisini tercih ettiniz bilmiyorum ama hayırlı olsun diyorum. Yayıncıların, oyuncuların ve sitelerin şimdiden serverlar üzerinden fikir yürüttüğü; şu server patlar, bu server bilmem ne olur, bu server pump yapar gibi solo oyuncunun aklına fitne fesat sokmaya çalıştığı apaçık ortada. Sebebiyse herkes istiyor ki gittiği server, göz bebeği olsun. Gold Bar fiyatları en pahalı, en kalabalık server ve en fazla etkinliğin olduğu yer olsun istiyor. İnsanların bu düşünceleri ve söyledikleri sizi demoralize etmesin ve sizi oynadığınız serverdan soğutmayın. Yeni serverlar her şey taze ve yeni, her an her şey değişebilir bunu unutmayın ve bulunduğunuz yerden keyif almaya bakın. Başkalarının serverına bok atan bok sineklerinden de olmayın :) Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ediyor, umarım bu yazı işinize yarar diyorum ve kaçıyorum canlarım. Allaha emanetsiniz...



0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.