Rise Online Harvesting Toplayıcılık Rehberi - Mukmir

19 Mayıs 2024 Pazar

Rise Online Harvesting Toplayıcılık Rehberi

 Herkese iyi günler değerli okurlar bu yazımızda Rise Online toplayıcılık sisteminden biri olan Cooking aşçılık mesleğinin toplayıcılığı olan Harvesting rehberini sizler için hazırlayacağım. Daha fazla Rise Online Rehber yazılarımız için tıklayabilirsiniz.

Rise Online Harvesting Para Kazandırır mı? : 

Konuya bana en çok gelen ilk soru ile cevap vermek istedim o yüzden harvesting toplayıcılığı yapmak para kazandırır mı gelin önce bu konuyu inceleyelim. Soruya kesinlikle evet cevabını verebiliriz ayrıca YouTube kanalımda 2 saat harvesting farmı yaparak ne kadar kastığımı da göstermiştim o videoyu da izleyerek konuyla ilgili fikir sahibi olabilirsiniz ancak burada biraz daha detaylandıralım istiyorum. Harvesting yaparak para kazanabilirsiniz fakat öncelikle şunu belirtmeliyim ki oyun içerisindeki etkinlik ve gelişmeleri sıkı takip etmenizde fayda var. Özellikle güncellemeler sonrası yapılacak etkinlikler ile oluşabilecek yemek ihtiyacı ve bu yemeklerin yapılabileceği aşçılık malzemelerini toplamak ve stoklamak daha fazla getiri sağlayacaktır. Bunun haricinde unutmayın exp kasmak bir süreç ve elbet bitecek fakat önümüzde daha uzun bir serüven var o da meslekler oyunda tüm meslekleri yakinen takip edin ve hangi mesleğe yönelim daha fazlaysa bu yemekleri ve bu yemeklerin malzemelerini toplamaya özen gösterin emin olun çok daha fazla kazanacaksınız. 

Harvesting Diğer Toplayıcılıklara Göre Avantajlı mı? : 

Rise online meslekler arasında su götürmez bir gerçek var ki en fazla yapılan meslek aşçılık diyebiliriz. Gerek malzemeye erişim gerekse oyuncular arasında sürekli ihtiyaç olmasıyla pek çok oyuncu aşçılık yapıyor ya da harvesting kasıyor. Bu yüzden sık sık ks gelmesi normal. Bir diğer dezavantajıysa malzemelerin fiyatının çok hızlı değişiyor olması örneğin bir garlic fiyatı 2 gün önce 10 k civarından satılıyorken 2 gün sonra pazarda 25 k minimum fiyat görebilirsiniz. Bunun en önemli sebebi birincisi aşçılık basmak için çok fazla malzeme gerekebiliyor ve oyuncular birbirine ks atarak fiyatları çok düşürebiliyor. Fiyatlardan çok etkilenmemek için piyasayı düzenli takip edip yükseldikçe elinizdeki malzemeleri pazara çıkartabilirsiniz. Emin olun bazen binlerce koyduğunuz malzemeler sadece bir kişi tarafından çekilebilir ve üstüne pm gelebilir daha fazla var mı diye. Meslek hem diğer gatheringler için hem avantajlı hem dezavantajlı diyebiliriz. 

Harvesting En Değerli Malzemeler Hangi Haritada ? : 

Her gathering gibi harvesting de Dorion haritasında başlıyor ve Death Valley ile son buluyor. Harvesting en değerli malzemeler tabi ki Death Valley haritasında fakat daha fazla malzeme ve daha rahat toplama yapma imkanı ile Haddar ve Haggard haritalarında daha fazla para kazanabilirsiniz. Death Valley haritasında harvesting yapmanın avantajları ise; daha hızlı toplama yapabilirsiniz ve daha fazla exp kazanabilirsiniz. Bunun dışında benim tavsiyem haddar ya da haggard haritasında huzur içerisinde boş vakitlerinizde toplama yapmanızdan yana olacaktır. Tabi exp kasma işiniz bittiyse...

Evet bu yazımızda Rise Online toplayıcılık sistemlerinden harvesting toplayıcılığının avantajlarını ve dezavantajlarını sizlere anlatmaya çalıştık umarım yazımız hoşunuza gitmiştir ve işinize yarar. Herkese iyi oyunlar dileriz.

Rise Online Harvesting Rehberi
Rise Online Harvesting Rehberi

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.