Knight Online Gold Bar Fiyatları Neden Artmıyor - Mukmir

22 Mayıs 2024 Çarşamba

Knight Online Gold Bar Fiyatları Neden Artmıyor

 Herkese iyi günler değerli okurlar bu yazımızda uzun zamandır Knight Online gold bar fiyatlarının artmasını bekleyen en azından cash fiyatlarına göre makul bir gb piyasası oluşmasını isteyen oyuncular için biraz sohbet edelim istedim. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarım için tıklayabilirsiniz. 

Knight Online Güncel Gold Bar Piyasası : 

Konuya güncel gb piyasası üzerine konuşarak başlamak doğru olacaktır. Güncel Knight Online Gold Bar piyasasında maalesef gb fiyatları birkaç server haricinde yapılan harcamaları yani pus masraflarını karşılamıyor ya da ucu ucuna yetiyor diyebiliriz. Şöyle basit bir hesap yapacak olursak şuan bu gün 1 adet 3200 cash fiyatı 1200 TL ve ay içerisinde eğer 2 tane 3200 cash harcama yapıyorsanız 2400 TL gibi bir paraya geliyor. Bu paranın da gb en değerli olan serverda bile site alış fiyatı üzerinden hesaplarsak yani 300 TL aylık 8 gb bir masrafınız var demektir. Bunu da günlük masrafa bölersek günlük karakterin 26m gibi bir masrafı var yani bir günden farm yaparak 50 m kasarsanız bunun net yarısı masrafınız kalan yarısını sizin. Bu arada hesaplama gb fiyatı en yüksek servera göre bu şekilde en düşük servera göre günlük masraf 45-50 m arasında değişmekte ve bu gerçekten ciddi bir masraf. 

Knight Online Gold Bar Üretimi Yavaşladı : 

Knight Online son yapılan güncelleme ile birlikte yani Manticore slotu nerflenme olayı üzerinden oldukça zaman geçti fakat gold bar fiyatlarına olumlu ciddi bir artış yaşanmadı. Bununla birlikte bazı slotlarda yapılan illegal hesapların banlanması vs. gibi pek çok gold bar üretimini yavaşlatacak olumlu gelişmeye rağmen gb fiyatları hala ciddi bir sıçrama yapmış değil. Özellikle ramazan ayında beklenti iyice yükselmişken gb fiyatları bu gün ki seviyenin bile altına düşmüş ve oyuncuların moralini iyice bozmuştu. Ancak gold bar üretimi yavaşlamasına rağmen oyunda maalesef koxp ve illegal ile gb kasma olayları bitmedi ve slotlarda hala çok ciddi bir gb girişi mevcut. Oyun içerisinde yanlış bir algı mevcut, oyundan her ne kadar oyuncu eksilirse eksilsin farm slotları genie ve cash masraflarını karşıladığı sürece burada insanlar kasmaya ve oyuna gb girmeye devam edecek. Bu da üretim ne kadar yavaşlarsa yavaşlasın ciddi oranda bir düşüş sağlamayacak öte yandan gb üretimi %10 yavaşladıysa bile gb tüketimi %30 belki %40 yavaşladı çünkü oyunda ciddi bir gb harcayan oyuncu topluluğu oyuna ara vermiş ya da bırakmış durumda. 

Knight Online Daha Fazla Gold Bar Çıkışı Yapmalı : 

Knight Online yönetimi ağırlıklı olarak pk atan oyuncu ile gb silmeye çalışıyor yani pk atan oyunculara bundle paketler, scler, kanatlar, pathos ve minervalar satarak gb silmeyi amaçlıyor ve bu değerli kitleye her geçen gün kötülükler yapmaya devam ediyor. Üzgünüm ama gbyi pk atan adamın üstünden sileceksiniz kalkıp czde monster stone drobu kaldıracaksınız, kalkıp savaş baskını kapatacaksınız her fırsatta pk atan oyuncunun sırtına vuracaksınız kırbacı kusura bakmayın ama bu kitleyi kaybetmeye mahkum olursunuz bu zihniyet ile. Tüm bunlar haricinde örneğin destan serverında 1 holy basarken sundires üzerinden 50 m materyal alıp siliyorsunuz lakin yeni serverlarda böyle bir para çıkışı sağlayacak craft da olmayınca gb şişip yığılıyor. Bu yüzdendir ki destan hem gb üretimi daha az hem de gb çıkışı daha fazla olduğu için yılların serverı yeni açılan 3 serverın gb fiyatına kafa atıyor bunu anlamamak için de çabalamak lazım doğrusu. 

Velhasıl kelam oyunda devam eden pek çok problem göz ardı edilmeye ve saçma politikalar ile oyuncular bezdirilmeye devam ediyor ve maalesef gb piyasası bu şartlar altında hala iyi bile direniyor diyebilirim. Özellikle bir de kışın yeni server geleceği dedikoduları oyuncular arasında konuşuluyorken böyle bir hamle yapılırsa kavurduğunuz helvayı yemeye beni de çağırın lütfen. 

Knight Online Gold Bar Fiyatları Neden Artmıyor
Knight Online Gold Bar Fiyatları Neden Artmıyor

2 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.