Knight Online OTP Olan Hesap Nasıl Soyulur - Mukmir

24 Mayıs 2024 Cuma

Knight Online OTP Olan Hesap Nasıl Soyulur

 Herkese iyi günler değerli okurlar bu yazımızda başlıktan anladığınız gibi OTP ayarları yapılmış Knight Online tüm güvenlik önlemleri alınmasına rağmen soyulan hesaplarla ilgili önemli bir yazı hazırlayacağım umarım işinize yarar. Şunu unutmayın Knight Online OTP size %100 koruma sağlamaz!!!

Knight Online OTP Kurulu Hesabım Soyuldu

Knight Online yayınlarımı takip ettiyseniz en az birkaç defa bu tarz izleyici yorumlarına denk gelmiş olabilirsiniz. Evet OTP kurulu olan hesaplar da bazı hata ve dikkatsizlikler yüzünden maalesef soyulabiliyor. Zaten problem de tam olarak bu Knight Online çok fazla hacker ve hırsızların bulunduğu bir oyun ve bunlardan korunmak için OTP kurulumunu da siz yapıyorsunuz ve hesabınızı soymaları için OTP kodunu da yine siz elinizle bu hacker ve hırsızlara veriyorsunuz. Bu gibi kötü durumlarla karşılaşmamak için her zaman Knight Online sitesine girerken ya da nttgame otp sitesine giriş yaparken URL kontrolü yapmalı ve bu adresleri sık kullanılanlar ağınıza eklemelisiniz. 

Knight Online Fake Sitelere Dikkat Etmelisiniz 

OTP olan bir hesabın en kolay soyulması fake knight online ve otp siteleri ile yapılmakta ve bu konuda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Google üzerinden Knight Online diye arama yaptınız ve karşınıza çıkan ilk sonuca tıkladınız 1. Dikkat etmeniz gereken şey bu sonuç bir reklam mı eğer reklamsa sol tarafında armut gibi REKLAM veya ADS diye belirtilir ve orjinal site dahi olsa reklamına tıklamayın boşa para harcatmayın adamlara :) Aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi URL kısmına dikkat edin ve bu teyidi yaptıktan sonra giriş bilgileriniz ile oturum açın. Eğer bu kontrolleri yapmaz ve dikkatsiz davranırsanız birebir knight online sitesini kopyalayan bir hackerın ağına takılabilir ve tüm bilgilerinizi otp dahil elinizle teslim ederek karakterinizin soyulmasını sağlayabilirsiniz.

Knight Online google aramalarında orjinal site
Knight Online google aramalarında orjinal site

Her seferinde bu şekilde kontrol mü edeceğim birader diyorsanız eğer; knight online resmi sitesini ve otp sitesini yer imlerinize ekleyerek sadece bir tıklama ile orjinal sitelere girebilirsiniz. Hem böylece siteye giriş yaparken daha hızlı olabilirsiniz. 

Knight Online Yönetimi Oyuncuları Korumalı 

Bu konuda Knight Online oyuncuları her ne kadar dikkatli olmakla yükümlüyse yönetimde oyuncuları böyle durumlara karşı korumayı kendisine görev edinmelidir. Çünkü bu günün şartlarında Knight Online yönetimi maalesef neredeyse hiç bir konuda yüzde yüz oyuncunun arkasında durup desteklememektedir. Öyle ki basit bir ring alış verişinde bile beni ilgilendirmez banlanırsan banlanabilirsin diyerekten basitçe işin içinden çıkmakta. Bu tarz fake sitelerin hızlı bir şekilde kapatılması ve bu tarz oluşumlara yeltenen kötü niyetli kişilerle hukuki mücadele içerisinde olmalıdır. Tabi inşallah umarız yani olmakla beraber :) Bunun hiç bir zaman olmayacağını biliyorum ama sitemde çok resmi bir dil kullandığım için böyle iyi niyetleri belirtmeden edemiyorum. Her neyse dikkatli olun size sizden başka dost yok arkadaşlar. Bir de ben varım len namıssız beni unutma :) Daha fazla Knight Online Rehber yazılarım için tıklayabilirsin. 

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.