Rise Online 30021 Hatası Çözümü - Mukmir

27 Mart 2024 Çarşamba

Rise Online 30021 Hatası Çözümü

Herkese iyi günler değerli okurlar bu yazımızda sıklıkla Rise Online ilk defa yükleyen ya da Rise Online güncelleme yapıldıktan sonra karşılaşılan Başlatma Hatası (30021) hatasının çözümünü sizlerle paylaşacağız. 

Rise Online Oyun Başlatılamadı Hatası : 

30021 hatası genellikle oyunu ilk yüklediğiniz alabileceğiniz bir hata bununla birlikte Rise Online güncelleme yapılırken ya da oyunu indirirken oyun dosyalarının bütünlüğüyle alakalı bir sorun yaşadığınızda 30021 oyun başlatılamadı hatasını alabilirsiniz. Hatanın çözümü ise oldukça basit birinci olarak oyunun Launcher yani giriş ekranında sağ altta bulunan ''EAC Kontrol'' butonuna tıklayarak dosyaların yeniden kontrol edilmesini sağlayabilirsiniz ve oyuna giriş yapabilirsiniz. Eğer probleminiz hala çözülmedi ise aşağıdaki adımları uygulayın : 

İnternet bağlantınızı kontrol edin; özellikle oyun patch atarken anlık internet kesintilerinden kaynaklı dosyalar eksik yüklenmiş olabilir ve bu yüzden hata alıyor olabilirsiniz Launcher ekranını kapatıp yeniden patch yüklemeyi deneyin. 

Oyunu yönetici olarak çalıştırın : Windows ekranında oyunun bulunduğu ikona sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneğine tıklayın ve oyunu yönetici olarak açın. 

Rise Online 30021 Hatası Çözümü
Rise Online 30021 Hatası Çözümü



0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.