Knight Online Extract Failed Hatası Çözümü - Mukmir

21 Mart 2024 Perşembe

Knight Online Extract Failed Hatası Çözümü

Herkese iyi günler değerli okurlar bu yazımızda Knight Online sıklıkla Launcher ekranında karşılaşılan Extract Failed hatasının çözümü ile ilgili tüm detayları aktaracağız. Extract Failed hatası knight online patch dosyaları doğru yüklenemediğinde karşılaştığınız bir hatadır ve birkaç çözümü mevcuttur işte detaylar: 

Extract Failed Patch Yükleme Hatası Nasıl Çözülür : 

Knight Online Extract Failed hatası güncellemelerden sonra yeni oyun dosyaları için patch atarken yaşayabileceğiniz bir hatadır. Bunun haricinde oyunda hata alıp dc olduğunuzda da girerken bu hatayı almanız mümkün. Özellikle gözlüklü adam hatasından sonra bu hatayı alabilirsiniz. İlk çözüm oldukça basit oyun dosyalarına girip mevcut patch sayısını 1 patch geriye alarak yeniden patch atabilirsiniz ve sorunu çözebilirsiniz bir de patch dosyaları yüklenirken %70 civarına geldiğinde kapatıp tekrar açın büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. eğer sorununuz patch geri atarak çözülmediyse biraz daha detaylı bir işlem yapmanız gerekecek adımları dikkatlice okuyarak uygulayın.

Knight Online Security Alert Xincode Hatası Çözümü : 

Extract Failed hatası öncesi Security Alert Xincode hatası aldıysanız aşağıdaki adımları uygulayarak sorunu çözebilirsiniz : 

- DNS ayarlarınızı 4.2.2.1 / 4.2.2.5 olarak güncelleyin. 
- Sırasıyla :  Başlat > CMD (Yönetici olarak çalıştırın) komut satırını yönetici olarak başlattıktan sonra aşağıdaki kodları yazıp enterlayın. 
        ipconfig/flushdns
        ipconfig/relase
        ipconfig/renew
Bu işlemleri yaptıktan sonra modenizi resetleyip yeni bir ip almasını sağlayın ve tekrar oyuna girmeyi deneyin büyük ihtimalle sorununuz çözülmüş olacaktır. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayabilirsiniz varsa sorularınızı yorumlar bölümünden yazabilirsiniz.

Knight Online Extract Failed Hatası
Knight Online Extract Failed Hatası

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.