Knight Online Ringli Char Aldım Ban Yedi - Mukmir

1 Nisan 2024 Pazartesi

Knight Online Ringli Char Aldım Ban Yedi

 Herkese iyi günler değerli okurlar bu gün canlı yayında bir izleyicimizin başına gelen tatsız olay üzerine Knight Online character seal ile ringlenmiş bir charı satın aldıktan sonra üzerine bir de item çekip banlanmış ve bu konuda maalesef yapacak bir şey olmadığını öğrenen arkadaşımızın can sıkıcı olayı üzerine konuyla ilgili detaylı bir yazı yazmaya karar verdim. Umarım bu yazı işinize yarar. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayabilirsiniz...

Knight Online Ringli Alınan Char Banlanabilir mi? : 

Cevap tartışmasız evet. Çünkü yönetim tarafından da yapılan açıklamaya göre knight online character seal scroll isimli eşyayı siz hesabınızda karakter slotu açın diye getirdik karakterlerinizi yüzükleyip satın diye değil tarzında bir açıklama yapmıştı ve Knight Online kullanıcı sözleşmesinde de bu konuyla ilgili bilgilendirme yapılmış. Konuyu şöyle örneklendirebiliriz diyelim ki Oyuneks üzerinden ya da oyun içerisinde pazardan ringlenmiş bir karakter satın aldınız. Ringlenen karakterin geçmişini bilmediğiniz için 2 gün önce o karakter ile illegal kullanıldı ve bunun üzerine hemen ringlenip makul bir fiyattan size satıldı. Gerekli incelemeler yapıldı ve charın banlanmasına sıra geldiğinde bomba sizin kucağınızda olduğu için char banlandı. 

Knight Online Kullanıcı Sözleşmesi : 

Madde 8 : Oyuncular Arası Ticaret : 

Sınırlama olmadan, destekleyici, oyun eşyası, gold bar, npoints, hesap ID'si, hesap isimleri ve tüm aktarmalar dahil tüm diğer ticaret veya aktrarım faaliyetleri kesinlikle yasaktır! Sunulan oyun/oyunlar eğlence ve deneyim amaçlıdır ve hiçbir şekilde satın alınan/sahip olunan destekleyiciler, oyun eşyaları, gb, npoints, karakterler, oyun hesapları paraya çevrilemez, gerçek para aktarım ve/veya başka kazançlara konu edilemez! 

Şirket yasaklanmış ticaret faaliyeti sebebiyle ortaya çıkan hiçbir kayıptan sorumlu değildir ve bu çeşit ticarette yapılan her türlü yasaklanmış davranış derhal hesabın iptal edilmesi şeklinde sonuçlanabilir. 

Gördüğünüz gibi Knight Online kullanıcı sözleşmesinde de her türlü oyun içinde ve dışında yapacağınız ticari faaliyetlerde sorumluluk almıyor ve bunu yasakladığını açık bir dille ifade ediyor. Özetle yapacağınız char alımları vs. sizi bağlar yok banlandın ettin bana ağlama hemşerim diyor. 

Ring Satışında Banlanmamak İçin Ne Yapabilirim? : 

Açıkçası böyle bir konudan mağdur olmamak için yapabileceğiniz çok şey yok fakat bir takım tedbirler almanız mümkün. Tanıdığınız bildiğiniz kişiler ile karakter ticareti yapabilirsiniz. Pazarda gördüğünüz bir ring ise ve hatta ring satıcısı ise bazı karakterlerin satışı günler sürebilir ringi satın almadan önce satan pazarcıyı birkaç gün takip edip daha sonra satın alabilirsiniz. Ring char almayıp kasabilirsiniz :) Gördüğünüz gibi oldukça sıkıntılı bir mevzu ve başa geldiğinde hiç bir çözüm ve yardım alamayacağınız mevzu. Konuyla ilgili yönetim önlem almadıkça ya da destek vermediği sürece bu tarz mağduriyetler maalesef yaşanmaya devam edecektir. Üstelik konu illegal kullanan kişiler tarafından kendi çıkarları için kullanılabileceği için destek verilmesi de sakıncalı görünüyor fakat bir takım araştırmalar yapılarak mutlaka destek olunabilir. Şunu söylemeye çalışıyorum diyelim ki yönetim bu konuda ceza alan oyunculara destek vereceğini açıkladığında banlanacağını bilen bir koxper charını ringleyip arkadaşına ya da başkan bir cihazdan kendine sattığını gösterip ceza almasını engelleyebilir. Bu yüzden destek olunacaksa bile ciddi bir araştırma yapılması gerekiyor. Eh ciddi bir araştırma dedikten sonra knight online ekibi size destek verir mi? Belki verir ama kafasını :D

knight online banned
knight online banned

1 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.