Knight Online Yeni Hesap Açamıyorum Undefined Hatası Çözümü - Mukmir

6 Aralık 2023 Çarşamba

Knight Online Yeni Hesap Açamıyorum Undefined Hatası Çözümü

 Herkese iyi günler değerli okurlar bu yazımızda Knight Online üzerinde yeni hesap açmak isteyen ve sürekli farklı ID ve mail adresi denemenize rağmen çıkan Undefined hatasının çözümünü anlatacağım. Ayrıca yazımızın sonunda konuyla ilgili çektiğim videoyu da ekliyorum göz atabilirsiniz. Ayrıca daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayabilirsiniz. 

knight online undefined hatası
knight online undefined hatası

Knight Online Yeni Hesap Açamıyorum : 

Siz de yeni bir hesap açarken sürekli undefined hatası alıyorsanız yapmanız gereken işlemler çok basit. Öncelikle modeminizi resetledikten sonra farklı bir tarayıcı ile hesap oluşturmayı deneyin. Sorun çözülmezse telefonunuzdan ya da farklı bir internet sağlayıcısına bağlı farklı bir cihazdan hesap oluşturmayı deneyin. Bu şekilde undefined hatası almayacaksınız ve yeni bir hesap oluşturabileceksiniz. Ayrıca internet tarama verilerini temizleyerek de yeniden hesap oluşturmayı deneyebilirsiniz. Tarayıcınızda ctrl+h tuşlarına basarak geçmiş bölümüne girin ve sol menüde bulunan ''Tarama Verilerini Temizle'' seçeneğini kullanarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 

Yukarıdaki seçenekler sorununuzu çözmediyse son olarak opera üzerinden ücretsiz VPN hizmetini kullanarak hesap oluşturmayı deneyin bu şekilde yeni bir hesap açabilirsiniz. Daha fazla Knight Online yeni hesap açma sorunu yaşıyorsanız yorum yapabilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki videoda daha fazla hesap oluşturma sorununa değindim mutlaka göz atın : 

Knight Online Yeni Hesap Oluşturma Sorunları : 



0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.