Knight Online KoreKO Güncelleme Notları 4.12.2023 - Mukmir

4 Aralık 2023 Pazartesi

Knight Online KoreKO Güncelleme Notları 4.12.2023

 Herkese iyi günler değerli okuyucular bu yazımızda Knight Online Kore sunucusunu 4.12.2023 tarihinde paylaşılan güncelleme notlarını sizler için hazırladık. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayabilirsiniz.


Ronark Land için gerçek zamanlı ladder kullanıcı ara yüzü eklendi

Normalde sıralamada human ve karustan 10 kişi görünüyordu. Bu güncelleme ile birlikte sıralamada czde np kasan tüm oyunculara görünecek.
Ladder puanı sıfır olan oyuncular listeden çıkartılacak. 
Sayfa giriş bölümünden maksimum sayfa sayısından fazla girerseniz son sayfaya gönderileceksiniz. 

Etkinlik Kriterlerinde Değişiklikler ve Eklemeler Yapıldı (Puzzle Etkinliği)

1- Günde bir kez, 0 Şans kartınız olduğunda 2m nakit para karşılığında bir şans kartı satın alabilirsiniz.
2- Artık 4 görevi tamamladıktan sonra bile günde bir kez 1 m nakit para karşılığında rastgele bir kart satın alabileceksiniz. 
3- Görevleri tamamlamadan önce 1 m nakit para karşılığında rastgele bir kar satın alsanız bile 4 görevden 4 puzzle kazanabileceksiniz. 

JR Eşleştirme Sisteminde Değişiklik Yapıldı

Juraid Mountain etkinliğinde artık partiler artan level sırasına göre içeri alınacak. Sıralama 83 level oyunculardan başlayarak kademeli olarak 75 levele kadar düşecek yani partiler 83 levelden kurulmaya başlayacak ve 75 levele kadar inecek böylece 83 level oyuncular 75 level oyuncular ile aynı jrye girmeyecek. 83 Level bir karakter ile jr tıkladığınızda 75 level bir oyuncu ile jr gelme ihtimaliniz yok denecek kadar az. Sıralama için örnek bir pt kuralım : 83 - 83 - 83 - 83 - 83 - 83 - 82 - 82 şeklinde partyler önce 83 level oyuncuları bittiğinde 82 onlarda bittiğinde 81 diye aşağı doğru inerek eşleştirme yapacak. Aşağıdaki videodan güncelleme ile alakalı tüm detayları izleyebilirsiniz : 




0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.