Knight Online Power up Store Açınca Oyundan Atıyor - Mukmir

27 Aralık 2023 Çarşamba

Knight Online Power up Store Açınca Oyundan Atıyor

 Herkese iyi günler değerli okurlar bu gün Knight Online Power up Store üzerinde yaşanan birçok sorunu ve çözmek için yapabileceğiniz bazı yöntemleri sizlere anlatacağız. Oyunda maalesef uzun zamandan beri devam eden bir pus sorunu var ve kalıcı bir çözüm yönetimden yapılmadıkça maalesef yok.

Knight Online Pus Açınca Oyun Kapanıyor : 

Oyuna girdiğinizde mağazadan alışveriş yapmak için pusu açtığınızda oyun hata verip kapanıyorsa ya da hiç bir hata almadan kapanıyorsa güncel tarayıcı kullandığınızdan emin olun ve bilgisayarınızda yoksa eğer Microsoft Edge tarayıcısının güncel sürümünü yükleyin. Tarayıcınız güncel ve hatayı alıyorsanız oyun client dosyalarınızdaki bir sorun olabilir oyunu silip tekrardan yükleyin. 

Knight Online Pus Kapatınca Mouse İmleci Kayboluyor : 

Bu problemde yakın zamanda hayatımıza giren onun saçma salak problemlerinden birisi maalesef. Özellikle çift monitör kullanıyorsanız diğer ekrana geçip oyunun olduğu ekrana döndüğünüzde de mouse imleci kayboluyor ve oyunda işlem yapamıyorsunuz. Çözümü Alt F4 çekerek oyunu kapatma penceresini açıp mouse imlecini yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Knight Online Pus Yavaş Çalışıyor : 

Maalesef uzun zamandır hem yayınlarda hem forumda şikayet ettiğim ve pek çok oyuncunun forum üzerinden konu açarak dile getirdiği pus sorunlarından bir tanesi. Full pus bir karakter için mağazadan alış veriş yapmaya başladığınızda eşyaların üzerine tıkladığınızda, satın aldığınızda ve pusu kapattığınızda inanılmaz bir gecikme ve yavaşlıkta çalışıyor mağaza. Bu sorun için maalesef yönetimin duruma müdahale etmesi gerekiyor fakat yönetim satış yaptığı mağazayı bile düzeltmiyor. Bu gün gelen güncellemede sanki mağaza bile düzgün çalışıyormuş gibi exp bölümüne virgül ekledik, görevlerin adını düzelttik, yaratıkların adını düzelttik gibi saçma sapan şeylerle uğraşan bir ekip var şuan knight online arka planında çalışan...

Knight Online Pus Açılmıyor Login Failed Hatası : 

Power Up Store açılmıyor ve açmak istediğinizde hata penceresi gelip login failed hatası veriyorsa edge tarayıcınızda ayarlar bölümünden internet seçeneklerini açın ve ardından gelişmiş bölümüne tıklayın gelişmiş ayarlarda aşağı doğru geldiğinizde TLS 1.1 ve 1.2 seçili değilse eğer bunları işaretleyip uygula diyerek kaydedin. Ayarları bu şekilde kaydettikten sonra power up store yeniden açılacaktır. 

Knight Online Power up Store Açınca Oyundan Atıyor
Knight Online Power up Store Açınca Oyundan Atıyor



0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.