Epic Games 374 TL Değerinde Saints Row Oyunu Bedava Dağıtıyor! - Mukmir

30 Aralık 2023 Cumartesi

Epic Games 374 TL Değerinde Saints Row Oyunu Bedava Dağıtıyor!

 Herkese iyi günler değerli okurlar bu yazımızda Epic Games üzerinde piyasa değeri 374 TL olan Saints Row isimli oyunun ücretsiz dağıtımını sizlere duyurmak için hazırlıyoruz. Daha fazla Epic Games Bedava Oyun kategorimizi ziyaret edip diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Steam TL fiyat politikasından vazgeçtiği ve Dolar üzerinden işlem yapmaya başladığından bu yana Epic Games birbirinden güzel oyunları kullanıcılarına ücretsiz dağıtmaya devam ediyor. Son olarak Saints Row isimli oyun bedava oldu ve BURAYA tıklayarak Saints Row Epic Games mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz.

Saints Row Epic Games'te Ücretsiz Oldu
Saints Row Epic Games'te Ücretsiz Oldu

Saints Row Nasıl Oyun : 

Saints Row serisi oyuncusuna genellikle komedi unsurları ve aşırı aksiyon dolu bir oynanış sunmakta. Oyuncular ''The Third Street Saints'' adlı bir çetenin lideri olarak kendilerini bulurlar ve maceraya atılırlar. Oyun açık dünyası ve geniş mapiyle oyuncuya özgür bir oynanış alanında bir macera deneyimi sunar. Bunun yanı sıra hikayesinde suçlular, rakip çeteler, politik figürler ve diğer renkli karakterle geniş bir hikaye ve anlatımına sahip. Mizahi ve politik figürler oyuncular arasında önemli bir topluluk oluşturmuş ve bu topluluklar forumlar ve discord grupları üzerinde farklı oyuncu kitlesine sahip. Bununla birlikte şu uyarıyı da yapmamızda fayda var! Oyun içerisinde bazı unsurlar aşırılık ve olgun içerik barındırabilir bu nedenle yaş sınırlamalarına dikkat etmekte fayda var! 

Saints Row Minimum Sistem Gereksinimleri : 

Windows 10 64bit

Intel Core i3-3240 / Ryzen 3 1200

8192 MB Ram

GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 480

50 GB disk alanı

DirectX 11

4 GB Ram

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.