Knight Online 10 Saat Elle Farm - Mukmir

17 Mart 2023 Cuma

Knight Online 10 Saat Elle Farm

Herkese iyi günler değerli okurlar bu gün Twitch yayınında yaptığımız Knight Online 10 Saaat Elle farm canlı yayınından sonra hem YouTube için hazırladığım videoyu hem de yaptıklarımızı özetlemek için bir yazı hazırlamak istedim. 10 Saat yayın tekrarı izleyecek kadar vaktiniz olmayabilir ve 14 dakika video da yeterli olmayabilir. Bu yüzden yayında yaptığımız ve videoda olmayan anların özetini de yazı olarak hazırlamak istedim umarım işinize yarar. 

knight online 10 saat elle farm

Knight Online CZ Elle Farm İçin Uygun Saatler : 

Videoda da bahsettim ancak burada detaylı bahsetmekte fayda olacağını düşündüm. Eğer farm için premium ve diğer masrafları daha hızlı toparlamak istiyorsanız elbette czde elle yapacağınız farm çok faydalı olacaktır ancak hangi serverda oynadığınızı bilmediğim için serverınızı kontrol ederek cznin en sakin saatlerinde çıkıp farm atmak hem daha hızlı hem de ks olmadan farm yapmanızı sağlar. Ben Pandora'da özellikle sabah jrsinden biraz önce ve sabah jrsinden boss saatlerine kadar sakinlik olduğu için hemen bu saatleri czde değerlendirmeye çalıştım ve günün en verimli cz farmını bu saatlerde yaptım. Siz de serverınızda ki sakin saatleri tespit ederek bu saatlerde czde takılabilirsiniz ve bunun haricindeki vakitleri afk ya da eslant gibi rahat farm yerlerinde değerlendirebilirsiniz. 

Knight Online Boss Saatlerinde Mutlaka Online Olun! : 

Knight Online elle farm videomuzun aslında en önemli noktalarından biriside bu çünkü gün içerisinde yaptığımız farmın önemli bir bölümünü bosstan aldığımız drop etkiliyor. Şansınıza bağlı olarak boss turunda alacağınız bir drop belkide sizin aylık farmınızı kurtaracak. O yüzden üşengeçlik yapmayın boss saatlerinde farmı salıp, gidin ve şansınızı deneyin derim. Videoda da bahsettim geçtiğimiz günlerde tek başıma DF kutusu açtım ve maalesef şansıma Gold Ring gibi saçma bir takı düştü ama eğer o drop Iron Neck olsaydı şimdi charı full+full dizmiştim ve rahatıma bakıyor olurdum :) 

Knight Online Genie Farmı : 

Knight Online en güzel ve rahat farm tabi ki genie farmı ama bildiğiniz gibi oldukça masraflı ve dikkat etmezseniz içe doğru farm atabilirsiniz. Yani takıldığınız slotlar para kasmayı bırakın yaptığınız masrafı bile çıkartmayabilir. Bu yüzden genie bıraktığınız slotların levelinize uygun olup olmadığını mutlaka araştırın hatta exp kasıyorsanız bile özellikle monster stone atan slotlarda genie bırakmaya çalışın. Çünkü böylece hem exp kasabilir hem de drop alarak günlük tüm masrafları çıkartma şansınız olabilir. Yayında ve videoda bir çok detaydan ve 10 saat boyunca yaptıklarımı en net şekilde göstermeye çalışmaktan geri durmadım ve her zamanı verimli değerlendirmeye çalıştım. Umarım bu yazı ile de gözümden kaçan detayları da sizlere aktarabilmişimdir. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayın. Yazımızın sonuna youtube videosunu da ekliyorum izleyebilirsiniz : 

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.