Knight Online Character Seal Scroll Nasıl Kullanılır - Mukmir

18 Mart 2023 Cumartesi

Knight Online Character Seal Scroll Nasıl Kullanılır

 Herkese iyi günler değerli okurlar. Bu gün Knight Online'da karakterinizi nasıl ringleyebilirsiniz ve power up store (pus) üzerinden satın aldığınız character seal scroll ile karakteri nasıl yüzüğe atabilirsiniz bunu anlatacağım. Öncelikle Knight Online'da şuan character seal scroll'un pus üzerinde satış fiyatı 2800 Cash. Ürünü satın aldıktan sonra karakterinizi yüzükleyebilir isterseniz bu karakter yüzüğünü satabilir isterseniz de character slotu açmak için kullanabilirsiniz. 

Knight Online Chara Ring Basmadan Önce Yapılması Gerekenler 

İsterseniz öncelikle karaktere ring basmadan önce neler yapmanız gerekiyor bunu sıralayalım ve ardından charınıza nasıl yüzük basabilirsiniz bunu anlatalım. 

-Ring basacağınız karakterin envanter ve magic bagi boş olmalı.

-Karakterin arkadaş listesi boş olmalı.

-Karakteri clandan çıkartın. 

-Varsa JR cezaları kontrol edin ve para karşılığı silin eğer JR de ceza aldıysanız bu cezaları silmeden chara ring basamazsınız unutmayın.

knight online character seal scroll
knight online character seal scroll
Knight Online Character Seal Scroll : 

Eşyayı PUS üzerinde aratarak 2800 cash karşılığında satın alabilirsiniz. Eğer cash ihtiyacınız varsa Oyuneks.com üzerinden uygun fiyata cash satın alabilir ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 

cypher ring
cypher ring

Eşyayı kullanmak için öncelikle hangi karaktere ring basmak istiyorsanız yan charınıza girin ve envanterinizde Character Seal Scroll olsun ve bankaya gidin. Bankayı açtıktan sonra Character Seal / Cancel seçeneğine tıklayın. Açılan ekranda Seal seçeneğine tıklayacaksınız diğer Unseal seçeneği ise satın aldığınız ya da ring bastığınız karakteri ring üzerinden çıkartmak için kullanmanız gereken yer. Açılan pencereye Character Seal Scroll eşyasını koyun ve Confirm butonuna basın. Sırada hangi karaktere ring basmak istiyorsanız seçenek ekranı gelecek ve burada dikkatli seçim yapın. Hangi karaktere ring basmak istiyorsanız o karakteri seçin Karakter levelleri ve Nickleri görünecek ona göre seçim yapın. Ardından Seal butonuna tekrar basın. Item kilitleme şifreniz için gelen ekranda şifrenizi girin ve Confirm butonuna basın. Yüzüklenen karakter envanterinize Cypher Ring olarak gelecek hayırlı olsun. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayabilirsiniz. 

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.