Call of Duty Black Ops 6 : Buna Hazır Değilsiniz - Mukmir

26 Mayıs 2024 Pazar

Call of Duty Black Ops 6 : Buna Hazır Değilsiniz

 Herkese iyi günler değerli okurlar bu yazımızda Call of Duty Black Ops 6 ile ilgili tüm geliştirici infolarını, oyun hakkında yapılan tüm eleştirileri, söylentileri ve oyunu yapan Treyarch stüdyosu hakkında bildiklerimizi bu yazıda sizlerle paylaşacağız. 

Call of Duty Black Ops 6'yı Treyarch Yapıyor : 

Treyarch santa monica kırsallarında bulunan ve activisiona bağlı bir oyun stüdyosu. Firmanın geçmişte çıkarttığı oyunların başarısı çok üst seviye olmasa da spider man oyunu ile iyi bir başarı yakalamayı başardılar. Daha önce Call of Duty serilerinden birkaç oyunun yapımcılığını üstlense de maalesef oyuncular tarafından iyi bir puan alamadı. Genel oyuncu topluluğu tarafından Treyarch yapımı oyunlar zorlama ve kalitesiz olarak değerlendirilmekte. Bununla birlikte bazı oyunlarında ciddi optimizasyon problemleri yaşandığı da yine oyuncular arasındaki söylentilerden. 

Black Ops 6 Geliştirilmesi İçin 4 Yıl Çalışıldı : 

Call of duty oyunlarının yapım süresi arasında açık ara en fazla çalışılan süre black ops 6 için harcandı ve bu kadar harcanan süre oyuncularda ciddi bir beklenti yaratmayı başardı. Özellikle son oyunlarıyla call of duty serisinde bazı oyunlar hayal kırıklığı yaratsa da belki black ops 6 firmanın dağıttığı güven ortamını yeniden toplamasını sağlayabilir. 

Black Ops 6 İçin Geliştirici Buna Hazır Değilsiniz Dedi : 

Bir oyun için 4 yıl gerçekten oldukça uzun bir süre ve açıkçası ben de beklenti içerisindeyim. Özellikle dün paylaşılan Call of Duty Black Ops 6 Trailer Videosu beni oldukça heyecanlandırdı. Oyunun geliştirici kadrosunda Treyarch, Raven Software, Aspyr, Beenox ve Mercenary Technologhy bulunmakta. Oyun için geliştirici ekipten ''Buna hazır değilsiniz'' şeklinde bir açıklama yapıldı ve oyuncuların daha fazla heyecanlanması sağlandı. Ayrıca Call of Duty Black ops 6 Games Showcase ardından 9 haziranda tanıtılacak ve Black Ops 6 Direct etkinliği gerçekleştirilecek. Umarım Call of Duty Black Ops 6 ile insanları heyecanlandırdığı kadar düzgün bir iş çıkartır ve beklentileri karşılar. Daha fazla Oyun Haberleri yazılarımız için tıklayabilirsiniz. 

Call of Duty Black Ops 6 : Buna Hazır Değilsiniz
Call of Duty Black Ops 6 : Buna Hazır Değilsiniz




0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.