Knight Online Çift Monitör Kullanım Ayarları - Mukmir

8 Kasım 2023 Çarşamba

Knight Online Çift Monitör Kullanım Ayarları

 Herkese iyi günler değerli okurlar. Bu gün Knight Online oyuncularının iki veya daha fazla monitör kullanmak istediklerinde yaşadığı sorunları ve çift monitör kullanım ayarları rehberini hazırlayacağız umarım yazımız işinize yarar. 

Knight Online Çift Monitör Çözünürlük Ayarları : 

Yazımıza öncelikle şu hatırlatmayı yaparak başlamak istiyorum. Hangi monitörü kullanıyorsunuz ve ne kadar çözünürlüğü destekliyor ise oyunda da bu çözünürlük ayarlarını tercih etmeniz doğru olacaktır ayrıca efektleri kısıp kapatarak fps düşürmek istiyorsanız çözünürlüğü doğrudan düşürerek de fps artışı sağlayabilirsiniz. 

Kullandığınız Windows sürümüne göre farklılık gösterebilecek bir ekran değişiklik gösterebilir ancak aşağıdaki gibi bir ekran sizi karşılayacak.Öncelikle Windows + P tuşlarına basarak çift monitörü kullanmak için ''Uzat'' seçeneğini seçin. Bu yaptığınız işlem ile iki monitör arasında geçişi sağlamış olacaksınız. 

Windows + P
Windows + P

Windows + P ile çift monitör kullanımınızı ayarladıktan sonra masaüstünde gelip boş bir alana sağ tıklayın ve Görüntü Ayarları seçeneğine tıklayın. Sol tarafta bulunan Sistem Ayarların bölümünden Ekran seçeneğine seçin ve gelen pencerede hangi monitörü 1. ve 2. monitör olarak kullanmak istediğinizi seçin. Monitör seçimini yaptıktan sonra ekranları sağa ya da sola çekerek monitörünüzü nerede kullanıyorsanız bu ayarı da bu şekilde sürükle bırak yaparak değiştirebilirsiniz. 

Knight Online Çift Monitör Kullanım Ayarları
Knight Online Çift Monitör Kullanım Ayarları

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.