Knight Online Nation Transfer Scroll Nasıl Kullanılır - Mukmir

30 Ekim 2023 Pazartesi

Knight Online Nation Transfer Scroll Nasıl Kullanılır

 Herkese iyi günler arkadaşlar. Bu yazımızda Knight Online Irk Değiştirme kağıdı olarak bilinen Nation Transfer Scroll nasıll kullanılır bunu anlatacağım. Ayrıca daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayarak göz atabilirsiniz. NTS oyun içi mağazada (Power up Store) 1599 Cash karşılığında satılan bir Irk değiştirme kağıdıdır. Eşyanın mağaza görünümü şu şekilde : 

Nation Transfer Scroll
Nation Transfer Scroll

Knight Online Irk Değiştirme Nasıl Yapılır? : 

Eşyayı PUS üzerinden satın aldıktan sonra Maradon haritasında skill açtırdığımız NPC olan [Grand Merchant] Kaishan'a giderek kırdırabilirsiniz. Eşyayı kırdırdıktan sonra aşağıdaki adımları izleyin : 

-UYARI : Eşyayı kırdırdıktan sonra 1 gün içerisinde kullanmanız gerekmektedir!

-Irk değiştirmek için öncelikle arkadaş listenizi temizlemeli, üzerinizde bulunan görev varsa iptal etmeli, clandaysanız çıkmalısınız aksi taktirde ırk değiştiremezsiniz.

-Sırasıyla Transferring Nation - Move out seçeneklerini seçerek ırk değiştirme ekranına ulaşabilirsiniz. Bu ekranda karakterlerin cinsiyeti, saç ve yüz özelliklerini seçip değiştirme imkanınız var. Hesabınızdaki tüm karakterlere bu değişiklikleri yapabilirsiniz.

Knight Online ırk değiştirme
Knight Online ırk değiştirme

Karakterinizde Irk değiştirdikten sonra 1 defaya mahsus tüm seri görevleri sıfırlanacaktır bu görevleri tekrar yapabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar dilerim...

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.