Knight Online Davranış Kuralları - Mukmir

26 Mart 2023 Pazar

Knight Online Davranış Kuralları

 Herkese merhaba değerli okurlar. Bildiğiniz gibi Knight Online cheat reports üzerinden hile bildirimi yapılıyor eğer hala incelemediyseniz bu reportlar hangi kurallar üzerinden ne kadar süreli cezalandırılıyor size için canlı yayında Knight Online Davranış Kuralları Güncel Haliyle isminde bir video hazırladık ve tüm davranış kurallarını inceleyip yorumladım. Bu yazımızda ise Knight Online Davranış Kurallarının uygulanması üzerine biraz konuşalım istiyorum. 

Knight Online Ban Politikası : 

Sistem eski tabirle ban politikası diye geçmekte ve yakın zamanlarda sık sık güncellenmekte. Özellikle yakın tarihte knight online davranış kuralları değişiyor ve güncelleniyor. Videoda bile pazar dolandırıcılığı bölümünün güncellendiğini yeni fark etmiştim ben de. Davranış kuralları videoda da incelendiğinde aslında oldukça mantıklı ve düzgün hazırlanmış olsa da uygulanması konusunda çok ciddi sıkıntılar olduğunu düşünenlerdenim ben de. Çünkü özellikle macro konusu genie ile farm atan oyuncuların bezdiği bir durum. Macro konusu gayet açık ve net yazılmış olsa bile macroyu reportlamak kuralın yazıldığı kadar basit olmayabiliyor. Özellikle benim sizlere tavsiyem macro report yapacağınız zaman mutlaka infodan tarih göründüğüne server ve camp göstermeye ve videoyu çekerken uzun tutmaya dikkat edin. Bazı slotlarda macro kullanan oyuncular dışarıdan onlarca kişi tarafından report almış olsa da bariz bir şekilde ben macroyum diye bağırsa da yaptırım tarafında icraat görmek güçleşiyor...

Knight Online Davranış Kuralları
Knight Online Davranış Kuralları

Knight Online Durduk Yere Hapse Düştüm : 

Bu tarz şikayetler bu gün bile canlı yayınlarda karşımıza çıkıyor. Pazar yaparken durduk yere char hapse düştü ya da durduk yere char expteyken hapse düştü tarzında şikayetler arada bir görüyorum. Şunu belirtmeliyim ki bu konuda yönetime tamamen güveniyorum ancak geçmişteki gibi bir takım sorunların yaşanabileceğini de unutmamak lazım bu yüzden hapse düşen karakter sahipleri gerçekten bir şey yapmadıysa mutlaka ticket atarak durumunu anlatsın ve inceleme talep etsin. Bence böyle bir durumu da manipüle etmek isteyen oyuncuların ticket hakkı alınabilir ve bu şekilde sistemin manipüle edilmesi de engellenebilir. Böylece hem temiz bir sistem kurulacağı gibi hem de olabilecek mağduriyetler de giderilebilir. Gelin konuyla ilgili bütün davranış kurallarını incelediğimiz videoyu hep birlikte inceleyelim. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için de tıklayabilirsiniz. 

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.