Counter Strike 2 Korsanların Saldırısı Altında - Mukmir

25 Mart 2023 Cumartesi

Counter Strike 2 Korsanların Saldırısı Altında

 Herkese iyi günler değerli okurlar. Bu gün Counter Strike 2 heyecanını taşıyan oyuncuları üzen bir haberle karşınızdayım. Valve tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan Counter Strike 2 oyuncular tarafından büyük bir heyecanla karşılanmıştı. Yenilenen oyun motoru, iyileştirilen grafikler ve oynanış ile piyasaya bomba gibi düşen Counter Strike 2 oyun korsanlarının ve torrent camiasının saldırısı altında...

Counter Strike 2
Counter Strike 2 

CS 2 Oyun Dosyaları Torrent Sızdırıldı : 

Counter Strike 2 beta sürümünün internette sızdırıldığı ve oyuncuların tek başına oyuna girip botlarla birlikte Counter Strike 2 oynadığı belirtiliyor. Geçtiğimiz günlerde Valve oyunun sınırlı sayıda belirttiği ve test grubu olarak tecrübeli ve seçkin oyuncuları seçtiği kesimden oyunun dosyalarının paylaşıldığı düşünülüyor. Counter Strike 2 online oynanması için geliştirilse de yeni özelliklerin yaz aylarına kadar tüm kullanıcılara açık bir şekilde paylaşılması beklenmiyordu. Oyun dosyalarının sızdırılması ile birlikte kullanıcılar torrent üzerinden Counter Strike 2 indirip oyunu oynayabilir durumda.

Tabi bu olumsuz haber akışı oyuncuları endişelendirse de Counter Strike 2 oyuncu toplulukları ve forumlarda ilgiyle takip edilmekte. 2 Gün önce Valve tarafından paylaşılan şu videonun güzelliğine baktığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Counter-Strike 2: Responsive Smokes Daha fazla Oyun Haberleri yazılarımız için tıklayabilirsiniz.

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.