Knight Online Xigncode Log Hatası Nasıl Çözülür - Mukmir

16 Ekim 2023 Pazartesi

Knight Online Xigncode Log Hatası Nasıl Çözülür

 Herkese iyi günler arkadaşlar bu yazımızda Knight Online'a giriş yaparken Xigncode hatası alan ve bu hatayı çözemeye arkadaşlarımız için ne yapmaları gerektiği hakkında bilgi vereceğiz. Umarım yazımızın sonunda hatanızı çözmüş olacaksınız. 

Knight Online Xigncode Log Hatası
Knight Online Xigncode Log Hatası

Xigncode Hatası Nasıl Çözülür Xigncode.log Dosyası Gönderme : 

Xingcode hatası alıyorsunuz ve çözümü için pek çok şeyi denediniz ve maalesef hala hatayı almaya devam ediyorsanız öncelikle oyun yönetimine bu hatayla ilgili Xigncode.log adlı dosyayı göndermeniz gerekmekte. Dosyayı göndermek için : 

Hata aldıktan sonra "C:\NTTGame\KnightOnlineEn\XIGNCODE" klasörünü açın ve ''xigncode.log'' ve ''xmag.xem'' dosyalarını silin. Dosyaları sildikten sonra bilgisayarınızı yeniden başladın ve modemi kapatıp açın. Tekrar oyuna giriş yapmayı deneyin.

Sorununuz yukarıdaki adımları uygulayıp denedikten sonra çözülmediyse : Windows başlat tuşuna tıkladıktan sonra arama yerine ''dxdiag'' yazın ve enterlayın. Açılan uyarı penceresinde bulunan tamam butonuna basın ve açılan ekranda yer alan ''Tüm Bilgileri Kaydet'' butonuna bastıktan sonra ''DxDiag.txt'' isimli dosyayı masaüstünüze kaydedin.

Sorun hala devam ediyorsa "C:\NTTGame\KnightOnlineEn\XIGNCODE" klasöründe yer alan ''xigncode.log'' ve masaüstüne kaydetmiş olduğunuz ''DxDiag.txt'' isimli dosyaları internette yükleyerek ticket atarak yetkililere iletebilirsiniz. Dosyaları yüklemek için Google'da dosyatc tarzı siteleri kullanabilirsiniz. Konuyla ilgili aşağıdaki gibi ticket gönderebilirsiniz : 

Xigncode hata kodu : (Hatada yazan kodu buraya yazın.)

Xigncode hata kodu ekran görüntüsü : (Hata almış olduğunuz ekran görüntüsünü yükleyip linkini ekleyin.)

Xigncode ve DxDiag İndirme Linki : (Yüklemiş olduğunuz dosyaların indirme linkini ekleyin.)

Bu şekilde göndereceğiniz ticket üzerine gerekli incelemeler yapılıp tarafınıza dönüş yapılacaktır. Umarım yazı işinize yaramıştır ve hatanızı çözmüşsünüzdür. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayabilirsiniz. 


0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.