Knight Online Castellan Silahları Rehberi - Mukmir

17 Ekim 2023 Salı

Knight Online Castellan Silahları Rehberi

 Herkese iyi günler arkadaşlar. Bu yazımızda Knight Online silahları üzerinde görüntülerini en çok beğendiğim silahların yani Castellan silahlarının özelliklerini inceleyeceğiz.

Knight Online Stern Castellan's Sword Özellikleri : 

Stern Castellan's Sword
Stern Castellan's Sword

Resimde gördüğünüz silah +8 olmasına rağmen 184 atack ve 155 Flame Damage'a sahip. Benim eksi olarak gördüğüm tek şey Health Bonusu olması bunun yerine +8 STR Bonusu olsa bu silah tadından yenmezdi bi Warrior için.

Knight Online Smart Castellan's Sword Özellikleri : 

Smart Casttellan's Sword
Smart Casttellan's Sword

Asas karakterler için Health bonusundan ötürü pek tercih edilen silah olmasa da bu silahta da health bonusu yerine +8 DEX bonusu olsaydı oldukça kral bi silah olabilirdi. Poison Damage 85 olması da pek fark sağlayacak fazlalıkta değil +5 ancak yine de güzel bir silah.

Knight Online Determined Decision Özellikleri : 

Determined Decision
Determined Decision

Determined Bow asas silahına göre tam istediğim ayarda. 85 Poion yanında ekstra 5 Health ve 8 Dex bonusuyla birlikte silah resistleri de olsa tam bir Quest bowu olacak. Kesinlikle bi okçu karakterde tercih edebileceğim fıstık gibi bir bow :) 

Knight Online Book of Wisdom (Fire) Özellikleri : 

Book of Wisdom (Flame)
Book of Wisdom (Flame)

Eski serverlarda kral bi mage silahı olarak kullanılan Book of Wisdo Fire, Air ve Appeal tam bir mage silahı. Elemantal Damage yüksek health bonusu 14 MP 5 ve 30 resist ile tam bir mage silahı. Diğer silah özelliklerini de aşağıya resim olarak ekliyorum bakabilirsiniz. Tüm özellikler aynı yalnızca elemental hasarlar değişiyor. 

Book of Wisdom (Air)
Book of Wisdom (Air)

Book of Wisdom (Appeal)
Book of Wisdom (Appeal)

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.