Knight Online Battle Priest Genie Ayarları - Mukmir

14 Ekim 2023 Cumartesi

Knight Online Battle Priest Genie Ayarları

 Herkese iyi günler değerli okurlar bu yazımızda sizler için Knight Online Battle Priest Genie Ayarlarını tüm detayları ile derleyip tek bir konu altında ihtiyacınız olabilecek ayrıntılarıyla sizlerle paylaşacağım. Battle Priest karakteriniz ile Genie farmı yapmak diğer karakterlere göre bazı avantajları ve dezavantajları olan bir durum konuyla ilgili detaylar arasında bunlara da sık sık yer vermeye çalışacağım. 

Knight Online Battle Priest Genie Farm Ayarları : 


Battle Priest Genie ayarlarında pot masrafınızı minimuma indirmek ve en hızlı mob kesmek için verdiğimiz ayarların hepsini ayarlayın. Ayrıca keseceğiniz slota göre genie ayarlarının farklılık gösterebileceği için burada genel bir ayar vermeye ve başka slotlara göre de anlatmaya çalışacağım :

Genie Attack Ayarları : 

Attack mode ve Recovery mode seçeneklerini ''On'' yaptıktan sonra alttaki Basic Attack Off seçeneği karakteriniz skilleri ile birlikte R vurmasını sağlayacaktır. Eğer karakter R vurmasın istiyorsanız bu seçeneği işaretleyebilirsiniz. Skillere gelecek olursak Helis ya da diğer attack skillerinizi Attack bölümüne yerleştirebilirsiniz. Bununla birlikte harpy gibi slotlarda farm atacaksanız eğer öncelikle mob çekme, malice ve helis skillerini sırasıyla koyabilirsiniz. Bu mobları uzaktan yanınıza çekerek mesafe kapatmanızı sağlar. Recover bölümüneyse kullanmak istediğiniz restore ve healleri ekleyebilirsiniz. Öncelikle restore daha sonra heal skilini eklemeyi unutmayın! Alt bölümde ki ''Use recovery skill at %'' bölümü canınız yüzde kaça geldiğinde heal atsın istiyorsanız örneğin %50 yaparsanız %50 geldiğinde heal atacaktır. Atack Range ise karakter ne kadar uzaklıktaki moblara saldırsın örneğin 50 M yaparsanız 50 birim alan içerisindeki moblara kadar atack yapacak ve Range of Activities ise karakterin ne kadar alanda hareket etmesini istiyorsunuz seçeneğidir burada seçtiğiniz alan kadar karakteriniz hareket eder.

Genie Recover Ayarları : 

Bu bölümün kullanımı oldukça basit HP ve MP bölümü karakterinize ait Pet Recovery kısmı ise petinize pot bastırmak için kullanabileceğiniz alan. Hangi potları kullanmak istiyorsanız kutulara yerleştirin ve altında ki % ayarlama bölümünden canınız ve mananız % kaç olduğunda basmasını istiyorsanız ayarlayın. 

Genie Support Ayarları : 

Support ayarlarına geldikten sonra üstteki ''On'' butonuna tıklayarak aktif hale getirin ve ardından hangi skilleri kullanmak isityorsanız ''BUF, AC, KİTAP, STR'' vs. tüm skilleri buraya yerleştirin. Skillerin altında bulunan kutuyu işaretlerseniz party içinde bu skilleri kullanacaktır karakteriniz örneğin Support bölümüne Undy koydunuz ve altında ki kutuyu işaretlerseniz karakteriniz party üyelerine UNDY skillini atacaktır. Unutmayın işaretlemezseniz sadece kendinize atacaktır. Burada şöyle bir hatırlatma da yapmak istiyorum bazı kişilere göre illegal bazılarına göre legal olan bir durum bu detayına hakim değilim bu yüzden yapacaksanız dikkatli olun! Support bölümüne DC flash ekleyerek karakterin biraz daha hızlı attack yapmasını sağlayabilirsiniz.

Genie Other Ayarları : 

Genienin son ve en önemli ayarlarına geldik burayı size seçenek seçenek en baştan anlatacağım. 1. ve 2. seçeneği işaretleyip kutulara yazacağınız rakamlar karakterinizde yazdığınız miktar kadar pot veya mana kaldığında town atmasını sağlar. 3. Seçenek ise Rogue karakterler için geçerli eğer üzerinde ok biterse town atmalarını sağlıyor. 4. Seçenekte party bozulursa eğer karakteriniz town atıyor. 5. Seçenekte ise karakteriniz diğer party üyelerinden ayrı kalırsa yani yalnız kalırsa town atmasını sağlıyor. 6. Seçenekte silahınızın dayanıklılığı 0 olduğunda karakteriniz town atar. 7. Seçenekte silahınızın dayanıklılığı 100 olduğunda karakteriniz envanterde genie hammer varsa kullanarak rpr yapar. 8. Seçenekte genie kullanan karakteriniz genienin süresi bittiğinde envanterinizde genie varsa kullanarak genie ile kasmaya devam eder. 9. Seçenekte çıkartmış olduğunuz petin açlığı 5 olduğunda
envanterinizde pet yemi varsa karakter peti besler.

Knight Online Battle Priest Genie Farmı : 

Knight Online battle priest farm ayarlarını yukarıda anlattığım gibi yaparsanız hiç bir sorun yaşamaz ve minimum masraf ile farm yapabilirsiniz. Battle priest genie farmı oldukça verimli ve masrafları diğer karakterlere göre daha uygundur ve attackları yüksek olduğu için pek çok slotu rahatlıkla dönebilmektedir. Dikkat etmeniz gereken önemli bir şeyse genie ayarlarını yaparken titiz davranmanız. Herkese iyi farmlar dilerim. Daha fazla Knight Online Rehber yazılarımız için tıklayabilirsiniz. Herkese iyi oyunlar dilerim.

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.