Zio Venom Oyuncu Kotluğu İncelemesi - Mukmir

13 Haziran 2023 Salı

Zio Venom Oyuncu Kotluğu İncelemesi

Herkese iyi günler çok değerli okurlar. Oyuncu koltuğu sektöründe uzun zamandır varlığını sürdüren ve içeriklerimizi destekleyen Zio Gaming'e teşekkür ederek yazıma başlıyor ve bu yazıda Venom serisi oyuncu koltuğunun incelemesi ile sizleri selamlıyorum. 

Zio Venom Tasarım ve Koltuk Seçenekleri : 

Zio Venom Oyuncu Kotluğu İncelemesi
Zio Venom Oyuncu Kotluğu İncelemesi
Zio Gaming Venom koltuk serisinde küçük renk değişikleriyle bile bambaşka bir oyuncu koltuğu tasarımı sunmakta. Özellikle koltuğun takip eden şeritlerinde sevdiğiniz renk tercihleri ile sizi yansıtacak bir oyuncu koltuğunu oluşturma imkanı sunuyor. Son kullandığım kumaş koltuğun etrafında ki deri şeritler şık bir görüntü verirken yaz günlerinde uzun süre kullanım rahatlığıyla tercih sebebi olabilir. Venom serisi koltuk tercihinizde site üzerinden Fabric, Gaming, Klasik, Holografik, Edition ve Elegant seçeneklerinde dilediğiniz tasarım koltukları oluşturup sipariş verebilir ve dilediğiniz tasarım ve özelliklerde oyuncu koltuğu sahibi olabilirsiniz. Bu konuda benim tavsiyemi soracak olursanız eğer : Tamamen kumaş olan Fabric tercih edebilirsiniz. Özellikle siyah ya da gri renk üzerine sevdiğiniz dikiş renkleri ve detaylar ile sade ve dikkat çekici bir kumaş koltuk tercih edebilirsiniz. 

Sen Tasarla Zio Yapsın : 

Yukarıda bahsettiğim gibi Zio Gaming oyuncular için bu konuda geniş bir seçenek yelpazesine sahip. Koltuğunuzda kullanılacak dikiş ipliğinin renginden tutun da kargonun gönderileceği ve teslimat seçeneklerine kadar değişiklik olanağı tanıyor. Bu kadar seçenek arasında özel tasarım; varsa logo isteğiniz gibi detaylarda yine koltuğunuza eklenebiliyor, çıkartılabiliyor ya da değişikliğe gidilebiliyor. Tamamen tercih size bırakılmış. Bu bölümde yine bir tavsiye vermeden geçmek istemiyorum Visco ped tercih etmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Oldukça rahat olan bu oturma minderi hem uzun süre bilgisayar başında vakit geçiriyorsanız sizi rahat ettirecek hem de koltuğunuzun oturma bölümünü muhafaza edecektir. Kilitlenen iki kemer ile koltuğunuza sabitleyebilirsiniz. 

Zio Venom Koltuğum
Zio Venom Koltuğum

Zio Venom Oyuncu Koltuğu Özellikleri : 

Benim şuan kullandığım koltuğum kumaş ve deri karışık bir tasarıma sahip. Elbette siz istediğiniz koltuk tasarımını sipariş edebilirsiniz ancak ben bu tasarımdan gayet memnunum. Özellikle sıcak yaz günlerinde kumaş koltuğun rahatlığını kullanan bilir :) Tüm venom koltuklarda olduğu gibi sırt bölümünde, oturma bölümünde ve ayaklarında renk detayları koltuğa farklı bir renk ve hava katıyor o yüzden tek renk üzerinde sevdiğiniz bir renk tercih etmenizi tavsiye ederim. Eski tasarım Venom koltuklara nazaran oldukça fazla iyileştirme yapılmış ve ek fonksiyonlar eklenmiş. Önceki kullandığım Venom koltukta sırt kısmını ayarlayıp sabitleyebileceğim bir mekanizma yoktu fakat yeni Venom serisinde bu mekanizma hayat kurtarıyor diyebilirim. Koltuğun yüksekliğini ayarlayabileceğimiz mekanizma yine mevcut ve tekerleklerdeki sanıyorum bir takım değişiklik yapılmış ve ahşap zemin üzerinde oldukça rahat bir kullanım sağlıyor. Kolçaklar ise sağa sola, ileri geri hareket imkanı ile rahat edebileceğiniz kullanım kolaylığı sağlıyor ve eski seriden biraz daha uzun gibi geldi bana. Genel olarak koltuk üzerinde yapılan iyileştirmeler ve eklemeler başarılı diyebilirim. 

Zio Gaming Mukmir İndirim Kodu
Zio Gaming Mukmir İndirim Kodu

Zio Oyuncu Koltuğu Nasıl Satın Alabilirim? : 

BURAYA tıklayarak Zio Gaming internet sitesini ziyaret edebilir ve dilediğiniz oyuncu koltuğunu tasarlayıp sipariş verebilirsiniz. Ayrıca MUKMIR kodunu kullanarak sepetinizde ek %10 indirim alabilirsiniz. Bu iş birliği için Zio Gaming'e teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz. Daha fazla sitemiz üzerinde yer alan Oyuncu Koltuğu makalelerimiz için tıklayabilirsiniz. 

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.