Knight Online CZ Monster Stone Kaldırılması - Mukmir

17 Haziran 2023 Cumartesi

Knight Online CZ Monster Stone Kaldırılması

 Herkese iyi günler değerli okurlar bildiğiniz gibi Knight Online güncelleme notları arasında Colony Zone bölgesinde Monster Stone drobu kaldırılması üzerinden epey bir zaman geçti fakat konuyla ilgili sürekli yayınlarda ve videoların yorumlar bölümünde gelen istek üzerine bu konu hakkında düşüncelerimi belirttiğim bir yazı hazırlamak istedim. Dilerseniz sitemizde bulunan diğer Knight Online Rehber yazılarımıza da göz atabilirsiniz. 
Knight Online Monster Stone
Knight Online Monster Stone

Knight Online CZ MS Drobu Neden Kaldırıldı? : 

Monster Stone drobu kaldırılmasıyla ilgili güncelleme notlarında herhangi bir açıklama yazılmadı ve yönetim tarafından da bildiğim kadarıyla konuyla ilgili ekstra bir açıklama yapılmadı. Benim düşüncemi soracak olursanız eğer; oyuna giren monster stone üzerinden old takıları azaltmak istiyorlar ve bunu en makul cz bölgesinde kaldırmak olarak gördüler. Çünkü monster stone üzerinden çıkacak old takılar çevrilerek normal takı piyasasına ve spell stone piyasasına olumsuz olarak yansıyor ve oyundaki drobu arttırıyor. Ancak cz üzerinden monster stone drobunu kaldırmak ise hiç bir işe yaramayacağı gibi aksine oyunda elle farm atan oyuncunun para kastığı slotlara minik bir darbe vurmaktır. Çünkü cz bölgesinde ms atan yaratıklar adeta sayılır : Stone Golem, Treant, AOC ve 7th armor slotları. 

Knight Online Yönetimi CZ Bölgesinde Farm İstemiyor mu? : 

Elbette her nerf yiyen slot gibi map üzerinde tüm yaratıklara böyle bir nerf gelince bu soruyu sormadan geçmeden olmaz tabi ki. Aslında gm ekibinin en çok değindiği konu farm pk alanında yapılsın istiyoruz teziyle de çelişen bir durum. Bana kalırsa cz bölgesinde farm atılmasından ziyade yönetim artık oyuncunun elle farm atmasını istemiyor çünkü : Elle farm atan oyuncunun yapmış olduğu pus masrafı ile afk farm yapan oyuncu masrafları arasında dağlar kadar fark var ve bir şekilde oyuna giren drobun azaltılması ya da dengelenmesi adına bu tarz nerf getirmeleri gerekiyor. Çok basit düşünelim CZ üzerinde 3+3 karus ve human tarafında toplamda 6 adet Stone Golem slotu var. Sadece pandora da 5 sunucu ve 2'şer kamp ile 10 emc mapi yapar ve her bir emc mapinde 5 slot stone golem slotu var dersek 5x10=50 slot stone golem slotu var karusu da eklersen 100 slot. Bakın daha eslant sg slotuna girmiyorum bile. Şimdi 6 CZ Slotu üzerinden gelen monster stone drobu problem ancak 100 slot sg den düşen monster stone problem değil diyebilir miyiz? 

Knight Online Elle Farm Devri Bitiyor... 

Evet arkadaşlar üzgünüm ama artık günümüz knight online farm düzeni artık afk ve genie ile yapılan farma dönüyor ve elle yapılan farmın değeri her geçen gün azalıyor. Gerek yönetimin yaptığı slotları nerflemek ve gerekse cash fiyatlarının artışı ile oyunda harcayacağınız vakit artık tamamen boşa gidiyor. Benim sizlere tavsiyem ise elle farmı bırakın ve tamamen etkinlik farmına yoğunlaşın. Premium gerekmiyorsa çekmeyin maksimum bronze veya gold premium alın zira oyunda harcadığımız para miktarı değişmedikçe yönetim bu politikadan dönüş yapmayacak. Herkese iyi oyunlar dilerim...

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.