Knight Online Character Seal Scroll Nasıl Kullanılır (Char Ring Basma) - Mukmir

12 Kasım 2022 Cumartesi

Knight Online Character Seal Scroll Nasıl Kullanılır (Char Ring Basma)

knight online character seal scroll
knight online character seal scroll
 Herkese iyi günler çok değerli Mukmir blogu okuyucuları. Bu gün knight online'da character seal scroll nasıl kullanılır. Satmak istediğiniz bir chara yüzük nasıl basılır? Bunu anlatmaya çalışacağım. Diyelim Knight Online'da char satmaya karar verdiniz ya da mevcut karakter slotlarınızdan birini boşaltmak istiyorsunuz. Bunun için pusta satılan Character Seal Scroll isimli kağıda 2800 Cash karşılığında almanız gerekiyor o da bu gün cash fiyatlarına göre 600 TL civarı. Satın aldıktan sonra sırasıyla aşağıda ki adımları yapabilirsiniz ancak öncesinde isterseniz chara ring basmadan önce yapmanız gereken hazırlıkları anlatayım: 

Knight Online Karaktere Ring Basmadan Önce Yapılması Gerekenler : 

Arkadaşlar şunu belirtmeliyim ki karaktere ring basarken bazen bir şeyi unutabiliyoruz ve bir türlü olmuyor bu yüzden aşağıdaki hatırlatmaları tek tek kontrol edin. 

-Karakterin friend listesini tamamen boşaltın ve tüm arkadaşlarınızı silin. 

-Üzerinizde para,ıtem bulundurmayın ve magic bagleri kontrol edin.

-Varsa clandan çıkın ya da patlatın. 

-Karakterin üzerindeki tüm görevleri iptal edin. (f10 Quest bölümünden yapabilirsiniz.)

-Karakteriniz JR cezası aldıysa temizleyin yoksa ring basamazsınız!

Evet bu dediklerimi tek tek kontrol ettikten sonra eğer hiç bir sorun yok ise yan chara geçip ringlemek istediğiniz karaktere artık yüzük basabilirsiniz. Şimdi gelin Knight Online Character Seal Scroll ile Karaktere Nasıl Ring Basılır bunu anlatalım. 

knight online character seal scroll nasıl kullanılır
knight online character seal
Knight Online Character Seal Scroll ile Karaktere Ring Basmak : 

Yukarıda anlattığım tüm işlemleri kontrol edip yaptıktan sonra karakterimizi ringlemek için yan chara geçiyoruz ve envantere Character Seal Scroll alıyoruz. Ardından ''Inn Hostes'' banka npcsine giderek. Sondan birinci seçenek olan ''Character Seal/Cancel'' seçeneğini seçiyoruz. Çıkan ekranda iki seçenek göreceksiniz ''Seal ve Unseal'' biz yüzük basmak istediğimiz için Seal seçeneğini seçeceğiz. Ancak eğer ringli bir karakter satın aldıysanız bu ringi kırmak içinse Unseal seçeneğini kullanıyorsunuz. Çıkan ekranda character seal scroll eşyasını sağ tıklayarak ekranın ortasında ki boş kutucuğa koyuyoruz ve Confirm diyoruz. Ardından karşımıza karakter slotumuz gelecek ve burada DİKKAT EDİN !!! Hangi karaktere ring basmak istiyorsanız üstüne bir defa tıklayın ve altta ki Seal butonuna tıklayarak karaktere yüzük basma işlemini tamamlayın. Evet knight online karaktere ring basma işlemi bu kadar basit. 

knight online chara yüzük basma
knight online chara yüzük basma

0 comments:

Yorum Gönder

Lütfen saygı çerçevesinde küfür ve hakaret etmeden yorum yaz.